2777
2789

ما خیلی به فرودگاه نزدیکیم

مسافر داشتیم 

با کلی استرس راهیش کردیم

جا موند از پرواز بخاطر ترافیک

۱۵ نفر تو اون پرواز جا موندن 

قربون این عید بزرگ برم

ای کاش فکر شده عمل میکردن کسی لطمه نبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز 

شما اینجور مواقع باید زودتر راه بیافنید

چون خیلی محتمله که ترافیک به خاطر عید به وجود بیاد 

مشکل از بی تدبیری شماست 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

عزیزم ناراحت نباش هیچ چیزی بی حکمت نیست 

عید امسال منو همسرم داشتیم میرفتیم مسافرت جلو درخونه ماشین خود به خود داغ کرد همسرم همین که کاپوت رو داد بالا یکم آب داغ پاشید رو صورتش خداروشکر چیزی نشد اما اعتنایی نکردیم و راه افتادیم وسطای راه بودیم که تصادف بدی کردیم واز مرگ برگشتیم 

اینو گفتم که بدونید هیچ چیز بی حکمت نیست ان شاءالله خودتون ومهموناتون همیشه سلامت باشید 

عزیزم ناراحت نباش هیچ چیزی بی حکمت نیست  عید امسال منو همسرم داشتیم میرفتیم مسافرت جلو درخونه ...

البته که همینجوره منم دارم به همین فکر میکنم 

خدا رحم کرده به شما هم

ولی خب این بنده خدا پزشکه فردا جراحی داره از کارش موند

دوست عزیز  شما اینجور مواقع باید زودتر راه بیافنید چون خیلی محتمله که ترافیک به خاطر عید به و ...

اره اخه چون نزدیکیم اصلا فکر نمیکردیم در این حد باشه مسیر ده دیقه سه ربع طول کشید

غصه نخور درست میشه ان شاءالله 

اخه میدونی چند نفر قبل ما رسیدن بیست دیقه قبل ما یعنی چهل دیقه قبل پرواز 

کسی پای کانتر نبوده 

فرستادن دفتر مدیریت 

تا برگشتن پرواز رفته بوده 

قضیه بو داره اصلا به نحو عجیبی

اخه میدونی چند نفر قبل ما رسیدن بیست دیقه قبل ما یعنی چهل دیقه قبل پرواز  کسی پای کانتر نبوده& ...

آره یکم مشکوکه 🤔

قربون خدا برم هیچ کارش بی حکمت نیست الحمدلله که عزیزانتون صحیح وسلامت پیشتونن