2777
2789
عنوان

تا حالا به پسرا بر خورد کردین؟

213 بازدید | 14 پست

من تو راه برگشت دانشگاه(تو خود دانشگاه نه) چندین بار خوردم به پسرا

یک بار دیگه که دستم خورد به مربی آقا بیچاره رفت تو فکر 

یه باره دیگه تو نمازخونه دانشگاه سرم لخت بود نگو یه کم از پرده آقایون رفته بود اون ور یه پسره رو روبروم دیدم البته اون لحظه منو ندید ولی فکر کنم قبلش دیده بعد من رفتم اون ورتر(حالا خوبه همیشه چادری منو دیده بود🤦)

کلا زیاد از این سوتی ها دادم این چند وقت☹️

شما چی؟

یا رفتم تو سلف پسرا😂

بعد الان چند وقتی ازش گذشته یاد اینا که میفتم ناراحت میشم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان دانشجوییممم سوار سرویس پسرا شدمم اییی که حس بدی بود میون اونهمه پسر نمیدونم چطور ندیدم سرویس خانوما نبود اونقدر مسخرم کردن اخرشم راننده اتوبوس خفشون کرد😂

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

من داشتم با دختر خالم میرفتم باشگاه نگو سانس زنا و مردا عوض شده بود همینطور سرمون انداختیم پایین رفتیم تو داشتیم لباس عوض میکردیم صدای مرد شنیدیم من رفتم تو باشگاه با کلی مرد درحال تمرین روبرو شدم😐 اب شدم از خجالت

زمان دانشجوییممم سوار سرویس پسرا شدمم اییی که حس بدی بود میون اونهمه پسر نمیدونم چطور ندیدم سرویس خا ...

عه😁🌼

منم از همینا خیلی میترسم هنوز که هنوزه از این که اول ترم رفتم تو سلف پسرا ناراحتم

عه😁🌼 منم از همینا خیلی میترسم هنوز که هنوزه از این که اول ترم رفتم تو سلف پسرا ناراحتم

حالا سلف که خوبه تو اتوبوس خیلی بدبود😂

الان خاطره شد دیگه براتون😂🌼

ا ره یادش بخیر بهترین دورانم بوددد هیی هععع😁الان میگم چرااینقدربیخودی حساسیت به خرج دادم

ا ره یادش بخیر بهترین دورانم بوددد هیی هععع😁الان میگم چرااینقدربیخودی حساسیت به خرج دادم

واقعا خداروشکر 🌱

راستش منم خیلیییی حساسم اینجوریه که از دانشگاه رفتن بدم اومده تصور این که دوماه دیگه دوباره ترم جدید شروع میشه اذیتم می کنه☹️🤦