2777
2789

بچه ها دو سه روز به پریودیم بود جلوگیری نداشتیم

پس فرداش هم پریود شدم

امکان داره پریودی بعدی پریود نشم و حامله بشم اثر همون باشه؟؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدم الان یه سالشه🥰

متوجه شدی چجوری میگم عزیزم؟

توروخدا درست بخون و راهنمایی کن خیلی مهمه خییییلی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نه اصلا اون موقع تخمک گذاری نیست

یعنی به هیچ عنوان احتمالش نیس؟

چه جورمتاهلی که نمیدونی وقتی کسی پریودبشه یعنی باردارنیست عزیزم نکن چون تواین روابط فقط زنه که ضررمی ...

خوب شد گفتی

من داشتم حامله هم نشدم تخمکی نیس که بخوای حامله بشی چون پریود شدی دیگه

ببین یعنی امکانش صفره؟