2777
2789
عنوان

شروع شغل کاشت ناخن خوبه الان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4831 بازدید | 47 پست
چرا همش میگن نیایید پشیمون میشید 😢 دوست دارم قبلا اموزش دیدم ولی هی دلسرد میکنن ادمو

به بقیه چی کار داری خودت ببین اگه علاقه داری برو ی جای خوب پیش آرایشگرا نرو برو اموزشگاه

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشباع شده مژه چطوره؟من تو این فکرم برم مژه یاد بگیرم

مژه کار کمتری داره 

ولی خیلی دقت و صبر میخواد 

باید دونه دونه مژه ها رو جدا کنی و روش مژه تار به تار بذاری

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
هم درامدش خیلییی کمه هم پولش حرومه ارزش نداره

ایارو اون بالایی ها می گن تا مردم رو فریب بدن ، خودشون هزارتا غلط می کنن 

دیگه نگو حرومه 😂

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

من دارم نظرمو میگم لطفا کسی مخالفه ریپلای نکنه.

چون کسی که ناخن داره غسل و وضوش باطله پس کلا کار حرامی هست، پس کسی که شغلش ناخن کاری هست و عامل این کار هست درآمدش هم حلال نیست..البته این موضوع برای کسایی است که معتقد هستن و براشون مهمه که خدا ازشون راضی باشه

عزیزم میشه بگی مژه چطوره؟میخوام برم یاد بگیرم

خوبه برو ی آموزشگاه یا سالن خوب ی مدت تمرین کن مدل بگیر بعد برو کار کن در امدش خوبه البته من کار نمیکنم ولی جایی پیدا کنی برو خوبه در امدش

ناخن خیلی بیشتر از مژه زحمت داره من هم ناخن کارم هم مژه

اخه مژه رو دوست ندارم 

حس میکنم اون سه ساعت سه سال میگذره 

ینی وسط کار میخوام بگم پاشو برد بقیشو فردا بیا😂

ولی قبلا ناخن اموزش دیدم لذت میبردم حین کار 

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
مثلا یه مشتری حدودا چقدر کارش طول میکشه؟

عزیزم رشته فرق دارن اسونترینش هیدن هست میتونی از اون شروع کنی هم ارزون هس وسایلش هم نیم ساعتی میزنی ۲۰۰تومن کنار نیس هر مشتری چون آسونه میتونی روزی ۵تا یا بیشتر مشتری بگیری برو بالا شهر کار کن هم پول خوب میدم هم سالنا شلوغه مشتری زیاد هست