حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
اشباع شده مژه چطوره؟من تو این فکرم برم مژه یاد بگیرم
مژه کار کمتری داره
ولی خیلی دقت و صبر میخواد
باید دونه دونه مژه ها رو جدا کنی و روش مژه تار به تار بذاری
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
چون کسی که ناخن داره غسل و وضوش باطله پس کلا کار حرامی هست، پس کسی که شغلش ناخن کاری هست و عامل این کار هست درآمدش هم حلال نیست..البته این موضوع برای کسایی است که معتقد هستن و براشون مهمه که خدا ازشون راضی باشه
ناخن خیلی بیشتر از مژه زحمت داره من هم ناخن کارم هم مژه
اخه مژه رو دوست ندارم
حس میکنم اون سه ساعت سه سال میگذره
ینی وسط کار میخوام بگم پاشو برد بقیشو فردا بیا😂
ولی قبلا ناخن اموزش دیدم لذت میبردم حین کار
عزیزم رشته فرق دارن اسونترینش هیدن هست میتونی از اون شروع کنی هم ارزون هس وسایلش هم نیم ساعتی میزنی ۲۰۰تومن کنار نیس هر مشتری چون آسونه میتونی روزی ۵تا یا بیشتر مشتری بگیری برو بالا شهر کار کن هم پول خوب میدم هم سالنا شلوغه مشتری زیاد هست