حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
طراحیش فقط ۱۰ ۱۲؟ یا کل اموزشش؟ یکی اینجا میگفت وسایلش فقط شده ۲۰ ت من اونقدا نمیتونه هزینه کنم
نه کلا میگم
وسایلاشو گرون شده ولی مثلا سوهان برقیو میشه دست دوم خرید کمتر بشه
چون خیلیا شروع کردن ول کردن وسایلاشون نو مونده گذاشتن برای فروش
ولی قیمت اموزشا هن فرق میکنه
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم توی این ۴۰ سال مردم خیلی پیشرفت کردن من از لاشخوری خوشم نمیاد تو برو بکار سگ دو بزن صب تا ...
اگه بلد نیستید درست صحبت کنید
ریپلی نزنید
جقدر انرژی منفید بعضی هاتون