2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید بگید جیکار کنم

153 بازدید | 19 پست

شوهرم شبا تا دیر وقت بیداره و شبا پر انرژی میشه یکی دوبار قرص تو خونه تا ماشین دیده بوذم که قرص ترک اعتیاد که فوق العاذه هم اعتیاد اوره به روش اورده بوذ پیجونده بوذ که مال اون نیست امروز خوابه رفتم ماشینشو گشتم زیر صندوق عقب بود اعصابم. بهم ریخته قرص و برداشتم ولی نمیدونم چه رفتاری بایذ بکنم به روش بیارم؟ چی بگم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیز دیگه مصرف می‌کنه... 

متادون این کارو نمیکنه قبلا اعتیاد به چی داشته؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بازم بهش بگی انکار میکنه

چیکار کنم بدنشو نابود مبکنه پسر خاله عوضیش میدونم معتادش کرده باباش که مرد ابنو دادن بهش که مثلا ازوم بسه خواهرش ۷ سال پیش گفتا من باورم نشد نمیدونم چیکار کنم

اون چیز دیگه مصرف می‌کنه...  متادون این کارو نمیکنه قبلا اعتیاد به چی داشته؟

قبلا سیگار هم نمیکشید باباش ۷ سال پیش مرد شوهر من عوص شد سیکاری شد ابن قرص هم فکز کتم همون موفع ها پسر خاله عوضیش دستش داد من فقط میخوام کمک کتم ترک کته ولی نمیدونم بایذ چیکار کتم و بیدار شد چه رفتاری کنم

قبلا سیگار هم نمیکشید باباش ۷ سال پیش مرد شوهر من عوص شد سیکاری شد ابن قرص هم فکز کتم همون موفع ها پ ...

این قرص فلفلی ک شما میگی هم ترا توشه هم متادون و وقتی یکی استفاده می‌کنه دیگه شیره تریاک هم تکونش نمی‌ده 

به علاوه که باید واقعا خیلی اراده داشته باشه بخاد ترک بکنه هرچی زودتر بزاریدش کمپ بهتره دیر میشه...

کمپی ک دارو ندن بهش

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

این قرص فلفلی ک شما میگی هم ترا توشه هم متادون و وقتی یکی استفاده می‌کنه دیگه شیره تریاک هم تکونش نم ...

الان ببدار شد قرص و برداشتم تا بیدار شد هم سر اینکه بچه چرا کریه میکنه داد و بیداذ کرد که چی شده و تو داری پنهون کاری میکنی کلید ماشین هم سر جاش تیست چیکار کنم نمبدونم برم سز جاش بزارم یا جایی تو معرض دید بزارم چیکار کتم

الان ببدار شد قرص و برداشتم تا بیدار شد هم سر اینکه بچه چرا کریه میکنه داد و بیداذ کرد که چی شده و ت ...

بزار سر جاش

الان ببدار شد قرص و برداشتم تا بیدار شد هم سر اینکه بچه چرا کریه میکنه داد و بیداذ کرد که چی شده و ت ...

حقیقتا کمتر از یک ماه پیش یکی تو محل ما زنش رو آتیش زد بخاطر اینکه احساس میکرد ک زنش میخاد جلوی موادش رو بگیره و به زور ببرتش کمپ تا یه جایی بله تریاک رو میشه حرف زد ک بره کمپ اما بیشتر از اون با حرف نمیشه

و البته قابل ذکر هم هست ک بچه ش هم دچار سوختگی شد ...

و الان هم بقیه بچه هاش میگن نه بابای ما مریضه فقط هیچیش نیست! 

پس شمام زودتر هماهنگ کن بره کمپ