2777
2789

اگه دارید تعریف کنید 😂

من ی بار رفتم حجامت کنم ، ی آقایی داخل بود که می خواست حجامت کنه قبل ما ، ما هم تو سالن منتظر نوبتمون بودیم . یهو ی صدا اومد همه ترسیدیم

یه دفعه ی خانم که پسرش هم داخل بود بدو بدو رفتم سمت اتاقه فکر کرد برای پسرش اتفاقی افتاده بنده خدا خیلی ترسید . منشی بهش گفت خانم شما برو بشین چی میخوای ، بعد گفت خانم پسرم داخله بعد وقتی متوجه شد پسرش نبوده برگشت تو سالن 

گفت نمیدونم بنده خدا افتاده روی زمین شاید ی مشکلی داره یا ی بیماری داره . منشی اومد گفت نه ایشون قبلش قهوه خورده و دود کشیده بعد تو سالن انتظار ی مردی گفت نه هیچ چیش نیست حتما ضعف کرده ( نگو دوستش بوده 😂 ) خیلی بی تفاوت بلند شد رفت نگاهش کرد برگشت و‌ رفت بیرون برایش آبمیوه گرفت

پسره تو اتاق وقتی بادکش میکردن بغل دستیش رو نگاه کرده که داره ازش خون میریزه ، هرچقدر مسئولش گفته نگاه نکنید گوش نکرده و یهو یا صورت پهن زمین شده وسط حجامتش

سنم کم بود یه خواستگار داشتم اونم سنش کم بود 😐 کلا رسم داشتن پسر و دختر زود باید ازدواج کنن

اومدن خواستگاری و رفتن من هی قر میدادم مامانمم دستاشو میبرد بالا بندری میرقصید میگفت اینجوری برقص بابامم با تأسف نگامون میکرد یهو دیدیم داداش پسره از دسشویی اومد بیرون مارو تو اون حالت دید ما خشکمون زد یکم نگامون کرد گفت ببخشید و رفت 😐🤦

نگو رفته بود گفته بود اینا از خوشحالی داشتن میرقصیدن😑 آبرومون رفت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهر وداداشم رفتیم خرید دیدم یه معتاده همینطور که داشت راه میرفت هی برمیگشت پشت سرش هم نگاه میکرد یهو زد توی تیر چراغ برق. وقتی فحش  چراغه میاد با سنگ و لگد افتاده بود به جونش که اینجا چکار میکنی  فحش های ناموسی بهش میداد که مادر خواهرتو... 😂 یعنی خدا ببخشه روده برشدیم وسط خیابون  ول کنم نبود 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
با خواهر وداداشم رفتیم خرید دیدم یه معتاده همینطور که داشت راه میرفت هی برمیگشت پشت سرش هم نگاه میکر ...

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️