2777
2789

بچها من فردا معد پریودیم هست هم دیروز هم امروز بی بی چک خیلی سریع مثبت شد الان کمر درد دارم و خونریزی دوباره میخوام سقط کنم خدایا بسه دیگه این میشه پنجمی خب میخوای بگیری چرا میدی خب 😭😭

زود برو دکتر علت سقط هات چیه ،؟

شهرمون کوچیکه نه دکتر داره نه بیمارستان هیچ دکتر نتونسته تشخیص بده آزمایش های خودم و شوهرم همه خوبه ولی سقط میشن فردا نوبت دکتر دارم برم شهر دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴بار سقط کردم

پنجمی ۵روز قبل موعدم بی بی گذاشتم مثبت شد خودم توخونه شیاف داشتم گذاشتم تا رفتم دکتر

سقط خیلی بده کل روحیه و زندگیه ادمو بهم میریزه

الهی خدادامن توهم سبز کنه🙏🙏🙏🙏

مگه خونریزیت زیاده

لابد جنبوجوش داری سرجات وانمیسی یا رعایت سلامتیتو نمیکنی

ببین صبحها روغن زرد باتخم مرغ بپز بخور برای رحمت عالیه قوت داره بشرطی ک روغن زردش اصل باشه روغن نباتی بهت ندن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
شهرمون کوچیکه نه دکتر داره نه بیمارستان هیچ دکتر نتونسته تشخیص بده آزمایش های خودم و شوهرم همه خوبه ...

کدوم شهر هستی ؟؟ همدان نزدیک نیستی؟

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
شهرمون کوچیکه نه دکتر داره نه بیمارستان هیچ دکتر نتونسته تشخیص بده آزمایش های خودم و شوهرم همه خوبه ...

دلایل سقط عفونت گردو خاک نگه داشتن ادرارو مدفوع و تحرکه تغذیه نامناسب 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نه زیادم کار نمیکنم آره اصلش رو دارم میخورم ممنون

اصلا نباید ازجات پاشی خطرناکه برات 

نه عزیزم

حیف شد اینجا دکتر خوب زیاد هست ....حتی از اهوازو اینام میان اینجا ..... امیدوارم زودتر دامنت سبز بشه ولی حتما یه دکتر خوب پیدا کن برو بی دلیل سقط نمیشه که

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
دلایل سقط عفونت گردو خاک نگه داشتن ادرارو مدفوع و تحرکه تغذیه نامناسب 

اتفاقا همیشه چند روز قبل از سقط عفونت میگیرم زود خوب میشم به دکتر که گفتم گفت اشکال نداره اون دلیلش نیست