2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی پاکسازیه ک از چهارتا جمله تشکیل شده متاسفم، لطفا مراببخش، مشتکرم ک منو بخشیدی، دوست دارم

اینارو ب روحت در قبال ازادی میگی از ته دل باشه خیلی عالی میشه درواقع تو با اینکارت داری یجورایی توبه میکنی 

تو خیلی از مسائل جواب داده و میده فقطباید از ته دلت باشه

لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!!  مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡
این ی پاکسازیه ک از چهارتا جمله تشکیل شده متاسفم، لطفا مراببخش، مشتکرم ک منو بخشیدی، دوست دارم اینا ...

میدونم کتابا رو همه خوندم سمینارا رو بارها دیدم آب آبی خورشیدی دارم همیشه ولی شما انجام میدی؟ اگر بله تاثیری دیدی؟ 

آیا روی مسئله خاصی تمرکز میکنی؟ یا موردی پیش اومده برات عجیب غریب؟ یا تغییر خاصی حس میکنی؟ 

اولش که شروع کردم یه سری مسائل پیش اومد باعث ناراحتیم میشد مثلا تلوزیونمو خراب شد و ... اما ادامه دادم بعد اصلا اتفاق هایی برام میفتاد که باورم نمیشد مخصوصا تو زمینه مالی خداروشکر خیلییی عاای شدیم و الان کلا برا هر جیزی شروع میکنم پاکسازی یا همون تبسم الان حدود ۸ سالیه و خداروشکر که با این تکنیک اشنا شدم خیلی مهمه خدا بزارش تو مسیرتو خودت ادامه بدی

اولش که شروع کردم یه سری مسائل پیش اومد باعث ناراحتیم میشد مثلا تلوزیونمو خراب شد و ... اما ادامه دا ...

منم یکی دوساله حقیقتا انجام میدم ولی نمیدونم چرا عوارض کوچیکش تموم نمیشه بعد خوابای خیلی بد و واضحی میبینم انگار خطاب به خودمن و یسری چیزا میبینم و میشنوم این طبیعیه؟ اینم بگم هر وقت رو هرمسئله خاصی انجام دادم نتیجه داده

منم انجام میدم  عالیه  وقتی مساله ی. خاصی پیش بیاد اون مساله رو مد نظرم میگیرم و انجامش ...

خب شما چیز عجیبی دیدین یا شنیدین؟ کل روز یادتون میمونه انجام بدین؟ عوارض کوچیکش تموم شده؟ 

خب شما چیز عجیبی دیدین یا شنیدین؟ کل روز یادتون میمونه انجام بدین؟ عوارض کوچیکش تموم شده؟ 

نه فدات شم کل روز یا م نمیمونه که 

وقتی یادم میاد میگم چند باری 

مگه صلوات شمار دستم بگیرم که یادم بمونه 

نوشتم روی دیوار هم زدم 

نمیدونم تموم شده یا نه ، افسردگی گرفتم ، حال روحیم بهم ریخت ، یهویی ورزش و باشگاه و گذاشتم کنار ، نتونستم با دوستام ارتباط برقرار کنم ، یکم با شوهرم و بچه هام رابطه م به هم ریخت 

ولی همش در حد خیلی کم بود نه که صدمه ای بهم بزنه 

الان که شکر خدا همه چیز خوبه