2777
2789
عنوان

هواوپونوپونو یا همون پاکسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله البته از قبل با قانون جذب اشنا بودم اما ۸ ساله که پاکسازی شده جزیی از زندگیم

افرین موفق باشی منم چند ماهی انجام دادم ولی سرد شدم دیگه انجام ندادم

تا الان باید به خیلی چیزا رسیده باشی

⠀...
منم یکی دوساله حقیقتا انجام میدم ولی نمیدونم چرا عوارض کوچیکش تموم نمیشه بعد خوابای خیلی بد و واضحی ...

مشکلاتتو بنویس رو کاغذ و نامه بنویس برای خدا و پاکسازی کن حل میشه اتفاقای کوچیک کوچیک، اینا سنگینی های زندگیته دارن برداشته میشن دل زده اصلاااا نشو، نوشتن خیلی ارتعاش داره خداوند میگه قسم به قلم بنویس و رهاش کن خودش حل میشه منم براتو دعا میکنم زودتر در مدار شکر گزاری قرار بگیرین و ببینید چجوری خیلی راحت با فکر کردن زندگیتون بهشت میشه ان شاءالله 

افرین موفق باشی منم چند ماهی انجام دادم ولی سرد شدم دیگه انجام ندادم تا الان باید به خیلی چیزا رسید ...

فدات عزیزم اره خداروشکر  

از لحاظ مالی که خیلی پیشرفت کردیم شوهرمم اوایل به راه نبود و مسخره میکرد اما الان خیلییی اعت۳اد پیدا کرده و همراهم شده

مشکلاتتو بنویس رو کاغذ و نامه بنویس برای خدا و پاکسازی کن حل میشه اتفاقای کوچیک کوچیک، اینا سنگینی ه ...

ممنونم عزیزجان حتما انجامش میدم سپاسگزارم بابت راهنماییت❤️💗

مشکلاتتو بنویس رو کاغذ و نامه بنویس برای خدا و پاکسازی کن حل میشه اتفاقای کوچیک کوچیک، اینا سنگینی ه ...

من یه چنتا اتفاق بد رو نمیتونم فراموش کنم میترسم تکرار بشه عزیزم چکار کنم پاکسازی جواب نداد 

من یه چنتا اتفاق بد رو نمیتونم فراموش کنم میترسم تکرار بشه عزیزم چکار کنم پاکسازی جواب نداد 

همین ترس باعث میشه اون اتفاق رو جذب کنید رو کاغذ مشکلتونو بنویسید و خط خطیش کنید هر موقع به ذهنتون اومد این کار رو تکزاز کنید

هیچ وقت فریب این عرفان های نو ظهور رو نخورید ما بهترین ذکر ها رو در اسلام داریم چرا خودتون به خودتون ...

این عرفان نیست اصلا گلم و منافاتی هم با اسلام نداره گفتن دوستت دارم به خدا کجاش شیطانیه؟

زیاد مخصوصا از لحاظ مالی اصلا از یه جاهایی پول وارد زندگیت میشه که باورت نمیشه روابط هم خیلی بستگی د ...

عزیزم هنوز انجام میدی پاکسازی رو؟

من میخوام برای ازدواجم انجام بدم و جور بشه برام

میشه یه کم راهنمایی م کنی ممنون🩷