2777
2789
عنوان

شوهر خییلی پولدار ولی خیانت کار !!آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا نه

ارزش و شخصیت و ذهن و روان اون خانم، با کدوم پول قابل خریدنه؟

اگه میشد کنار اومد که خانمش بعد از چند سال زندگی خودکشی نمیکرد!

اونایی هم که میگن خانمش اشتباه کرده، اونم رل میزد، آخه مگه میشه؟ اگه اینکارو کنه پس چه فرقی با رفتار بد اون آقای خیانتکار داره؟

پس ارزش وجودی خودش چی؟

قرار نیست همه پست و کثیف باشن و برن خیانت کنن، شاید طرف یه زندگی سالم بخواد که البته حقش هم هست!

آیا اگه این آقا پول نداشت ولی از نظر احساسی عالی بود، میگفتین خانمش بره با یه پولدار رل بزنه؟ شوهرش هم داشته باشه...

مگه زندگی رمانه؟

واقعیت زندگی این نظرات نیست....

واقعیت زندگی همینه که استارتر گفت، یعنی هرچقدر هم پولدار باشی باز کمبود عاطفی و خیانت زندگیتو داغون میکنه...

خیلی کامنتا جالبه

به یقین رسیدم خانما هم درصد خیانتشون بالاست فقط اب ندیدن وگرنه شناگرای ماهری میشدن

برای من هیچوقت پول اولویت زندگیم نبوده و نخواهد بود نگید لابد پولداری و اوضاع بی پولی رو درک نمیکنی چون من و همسرم روزا و شبایی رو پشت سر گذاشتیم که جای خواب نداشتیم و تو پارک موندیم

ارامش زندگی و تعهد برام مهمتره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
قطعا نه ارزش و شخصیت و ذهن و روان اون خانم، با کدوم پول قابل خریدنه؟ اگه میشد کنار اومد که خانم ...

کاملا موافقم عزیز هیچ کس نمیدونه ب اون خانوم چی گذشت که حتی از بچه اش هم گذشت و رفت

Queen of Ants😇
ببین این آقا زن داشت بعد اون دختر باهاش دوست شد . یه مدت بعد اون دختر ازدواج کرد بهترین زندگی و ... ...

پس آقاهه خیانتکار هر شب و روز با هرکسی نبوده عاشق یه زن دیگه بوده زنش هم مهر طلب بوده صد در صد این مساله بهش خیلی سخت گذشته..... حالا یه مدت با هم زندگی کنند می‌فهمند اونقدرها هم که فکر می‌کردند عاشق نیستن ولی آقاهه اللن عذاب وجدان نداره؟!

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
در حد دبستان

آخی طفلیا چقد کوچیکن.پدرشون چه ظلم بزرگی در حقشون کرده.احساس میکنم هم پدر هم مادر رو ازدست دادن

کاش مادرا اول به بچه هاشون فکر کنن بعد تصمیم بگیرن

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

خیلی کامنتا جالبه به یقین رسیدم خانما هم درصد خیانتشون بالاست فقط اب ندیدن وگرنه شناگرای ماهری میشد ...

درصد خیانت خانما شاید ب پای آقایون نرسه ولی اصلا کم نیست .

چون اولا زنا خیلی احتیاط میکنن و مثه مردا مدام سوتی نمیدن .

دوماً آقایون کلی نگر هستن و خیلی دیر متوجه مسایل پنهان رابطه میشن چه بسا خیلی وقتا اصن متوجه نشن

Queen of Ants😇
درصد خیانت خانما شاید ب پای آقایون نرسه ولی اصلا کم نیست . چون اولا زنا خیلی احتیاط میکنن و مثه مرد ...

درصد بالا و پایین نداریم،عرضه و تقاضا برابره و اینکه خانما الان خیلی نترس شدن،باز اقایون یه ترسی دارن

تا دلت بخواد دیدم که خانمه رک میگه از طرف همسرم تامین نمیشم و دوست پسر گرفتم

سوتی دادن یا ندادن هم همون شناگریه ماهره،من خودم هیچوقت نمیتونم دروغ بگم چون بلد نشدم اعتقادمم اینه دروغ بگم دروغ میشنوم،زیر و رو بکشم پیچونده میشم،خیانت کنم(هر خیانتی نه فقط جنسی)خیانت میبینم

اون خانم قطعا به مرحله ای از نابودی از طرف شریک زندگیش رسیده که حتی قید بچه هاشم زده،اصلا نمیشه قضاوتش کرد فقط نمیدونم ایا همسرش میتونه خودشو ببخشه؟وجدانش ناراحت نیس؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

عزیزم وقتی آدمی خیانتکار باشه سلامت روحی والبته جسمی  ندارم ومال شما رو هم به خطر می اندازد سلامت جسمی که این آقا به دلایل نامعلوم با روابط زیاد ممکنه از دست داده باشه یا بده به نظرم مورد خوبی نیست بچه هم داره که بدتر ،ونکته آخر مطمئن باش زنش اینقدر عذاب داده که به اون حد رسیده مثال می زنم با زنی آشنا شدم که طلاق گرفته بود می گفت شوهرم زنها رو می‌آورد جلوی روی من ...وبعد پول هم به من نمی داد به اونها می داد مردها وقتی ازدواج می کنن بعد یکسال چهرشونو رو میکنن گول پول هم نخور اغلب جون به اضراییل میدن ولی پول نمیدن خیلی احتیاط کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درصد بالا و پایین نداریم،عرضه و تقاضا برابره و اینکه خانما الان خیلی نترس شدن،باز اقایون یه ترسی دار ...

ظاهرا اصن مشکلی نداره مدام با زن جدیدش در حال خوشگذرونی و سفر هستن

Queen of Ants😇