2777
2789
عنوان

خیانت

727 بازدید | 60 پست

امروز همگی خونه مادرشوهرم دعوت بودیم خاهرشوهرم تازه بچه دار شده شوهرش تازه گوشی خریده چون نوکیا بود گوشیش کلا تو گوشیه رفت بیرون منم داشتم کفشامو میپوشیدم دیدم بایه دختر چت میکنه اونم براش عکس اینا میفرستاد اونقد غرق چت بود متوجه من نشد چن روزه هم به خاهرشوهرم میگه برو مسافرت با ابجیت اینا من کار دارم بقران من فوبیای خیانت دارم از سرشب اعصابم اونقد خرابه دلو دماغ هیچ کاریو ندارم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن در مقابل خیانت فقط سکوت کنید 

خودمم تجربه داشتم 

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
سکوت کنی پروتر میشن منم تجربه دارم 💔

دقیقا ولی واقعا سخته من که داغون شدم :)

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
شاید فامیلشون بوده و اگ فامیلشون نبود  به خواهر شوهرت بگو تا کار بجای باریک نکشیده بعد چرا ...

به اون یکی خاهرشوهرم زنگ زدم گفتم اونم گف زیر نظر میگیرمش ببینم چه غلطی میکنه 

به خواهرشوهرت با داستان بگو شوهر یکی از دوستام اینه..

تا حواسشو جمع کنه.

غیبر مستقیم بگو. مردای ک اصرار میکنن زنشون بره مسافرت میخوان خونه زن بیارن

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
تو کارت نباشه گوهش در میاد اخر  عزیزم هر چی محبت کنی اخرش خار تو پات میره از من بهت توصیه به کس ...

اخه اگه خاهرشوهرم بره مسافرت میترسم بیارتش خونه به اون یکی خاهر شوهرم میگم که اینو باخودشون نبرن بچه رو بهون کنن