2777
2789
عنوان

عجیب ترین خاستگاری به نظرتون عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
به این عشق هورمونی میگن ولی به اسم عشق در نگاه اول جا افتاده

خب نمیشه هم اینو گفت شاید طرف قصد ازدواج داره و میدونه خانواده استاتر اینا خانواده خوبی هستن و شایدم هماهنگ شده بوده و یه جوری که طرف استاتر ترو ببینه اونم به دلش نشسته و خواستگاری کرده دیگه... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه هم اینو گفت شاید طرف قصد ازدواج داره و میدونه خانواده استاتر اینا خانواده خوبی هستن و ...

آخه مامانمم همراهمون بود بعدشم من جواب منفی ک دادم خالم اصلا چیزی نگفت

ولی گفت خوب فکراتو بکن 

خانوادش سرشناسن 

قابل اعتمادن و...

خیلی از افراد برای عروس گرفتن از بقیه پرس و جو میکنن تا دخترای خوب رو اگر میشناسن معرفی کنن . ولی بدون اطلاع دختر ، میرن اول دختر رو میبینن و اگر از تیپ و ظاهرش خوششون بیاد، خواستگاری میکنن

آخه مامانمم همراهمون بود بعدشم من جواب منفی ک دادم خالم اصلا چیزی نگفت ولی گفت خوب فکراتو بکن  ...

به نظر منم خالت اینا شاید یه دستی داشتن و هم می‌دونستن پسره خانواده خوبی داره  برای همین یه جوری ترتیب دادن تورو ببینه 

آخه مامانمم همراهمون بود بعدشم من جواب منفی ک دادم خالم اصلا چیزی نگفت ولی گفت خوب فکراتو بکن  ...

خالت نمیتونه چیزی بگه خب اگر مایل باشید خواستگار رو راه میدید خونتون تا همدیگه رو بشناسید 

ولی به نظر من که واقعا ااااا بحث خانواده خوب توی ازدواج خیلی خیلی مهمه چون آدما شبیه کسایی هستن که باهاشون زندگی کردن 

ولی به نظر من که واقعا ااااا بحث خانواده خوب توی ازدواج خیلی خیلی مهمه چون آدما شبیه کسایی هستن که ب ...

چرا دروغ ی کوچولو پیشمونم

چون خانواده شوهر خالم و خود شوهر خالم خیلی خوبن واقعا

بابام که فهمید به گوشم رسید راضی بوده مامانمم همینطور

خالم ک از خداش بود