2777
2789
عنوان

عجیب ترین خاستگاری به نظرتون عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست

شما فکر میکنی یه نگاهه ، ظاهرا ایشون کامل برانداز کردن.

از اینطور افراد برداشت مثبتی ندارم بنظرم باید طولانی مدت بگذره تا به شناخت کامل رسید.

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق در نگاه اول از نظر علمی هم ثابت شده

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

آره عادیه قصد ازدواج داره

الان همه بسیج شدن دنبال زن بگردن براش

از قیافت خوشش اومده گفته همین خوبه تا خاستگاری کنم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
با خالت و شوهر خالت هماهنگ بودن که ببیننتت تو کوچه 😅

اینم ممکنه... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

به این عشق هورمونی میگن ولی به اسم عشق در نگاه اول جا افتاده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

استاتر حتما نباید که خواستگاری با عشق باشه 

معمولا با یه به دل نشست نه بعدش که خانواده ها در جریان قرار بگیرن و ترتیب جلسات آشنایی رو میدن هر چی شناخته بیشتر میشه علاقه هم بیشتر میشه و یا شاید هم کمتر بشه و بفهمن به درد هم نمیخورن... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
استاتر حتما نباید که خواستگاری با عشق باشه  معمولا با یه به دل نشست نه بعدش که خانواده ها در ج ...

آخه خندم میگیره درسته ردش کردم ولی فکرشو کن در عرض نیم ساعت به شوهرخاله زنگ زده بوده