2777
2789
عنوان

جای من بودید عقدشون بهم میزدید

393 بازدید | 40 پست

برادرشوهرم پارسال زنش طلاق داد 

واقعا بگم زنش خیلی خانم بود و هنرمند 

کلی تهمت زد به زنه حالا تو جریانش نمیرم سر درد میگیرین 

تقریبا چهل روز پیش خواهرشوهرم یه دختری که از شوهرش حدا شده رو به برادرشوهرم معرفی کرده 

دختره پدر مادرش شهرستان 

الانم خونه خواهرش محل ما زندگی میکنه 

خدایی دختره خیلی خانمه 

ولی برادرشوهرم اصلا نه ادوب معاشرت بلده 

از همه مهمتر تریاکی هست 

تریاک مثلا میزاره کنار متادون میخوره خلاصه کلا معتاد به متادون هست

چند وقت پیش برادرشوهرم یه برخوردی کرد که هم خواهرشوهرم هم شوهرم گفتن اگه همینطوری باشه دلمون واسه دختره میسوزه بهم میزنیم 

الان من میگم باز داداششون شاید نگن 

ولی من واقعا عذاب وجدان گرفتم چون دختره خوبیه شوهر قبلیش هم اعتیاد داشته کتکش میزده حتی بچش سقط شده 

چندتا هم مرگ عزیز دیدیدن چندوقته  

شما بودید چیکار میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دختری ک شوهره معتاد داشته، آدم معتاد رو تشخیص نمیده؟؟!!

با مردی با اینهمه صفات بد اخلاقی، مگه میشه دختره متوجه نشه ک این آدم مناسب نیست!!!

ک لازم باشه شما برین بگین

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
یعنی دختری ک شوهره معتاد داشته، آدم معتاد رو تشخیص نمیده؟؟!! با مردی با اینهمه صفات بد اخلاقی، مگه ...

ببین برادرشوهرم الان یجایی هست 

کلا سه بار اینا همدیگرو دیدن 

اونم در حد یک ساعت

بنظرم انقد رک نکو

فقط به دختره بگو چون دیدم خانومی اومدم بهت بگم که توی انتخابت دقت بیشتری کنی که باعث پشیمونی نشه

بهش اشاره هایی کن مثلا بگو ازمایش ها و روانشاس رفتن رو جدی بگیر

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
یعنی دختری ک شوهره معتاد داشته، آدم معتاد رو تشخیص نمیده؟؟!! با مردی با اینهمه صفات بد اخلاقی، مگه ...

شوهر قبلیش شیشه میکشیده 

کلا شیشه با تریاک متادون فرق داره 

همیشه متادون میخوره 

هفته پیش اومده بود خونه مادرشوهرم 

بچه کوچیکم کیفش  ریخت بیرون یه بسته مشمبایی متادون افتاد بیردن

بنظرم انقد رک نکو فقط به دختره بگو چون دیدم خانومی اومدم بهت بگم که توی انتخابت دقت بیشتری کنی که ب ...

آزمایش اشنا داره 

سری قبلی برای طلاقش  به شوهرم گفته بود به یکی دوتومن داده طرق آزمایش عوض کرده