2777
2789
عنوان

عروسی بهم زهرمار شد...

690 بازدید | 48 پست

شوهرم یه خواهرزاده داره خییلی دوستش داره حدودا 4 سالشه. امشب بعد چند سال من و شوهرم و  مادرشوهرم رفته بودیم عروسی, خواهر شوهرمم این بچه رو داده بود که ببریم همراهمون. اینم بگم که اولین بارش نیست اکثر اوقات که میریم بیرون این بچه رو هم میده میگه باید همراهتون ببرید. 

خلاصه امشب هم توی عروسی با ما بود شوهرم به جای اینکه بیاد 2 دقبقه بشینه پیشم همش دنبال این بچه میدویید. همه خونواده ها کنار زن و بچه هاشون بودن شوهر من دنبال این بچه.

خودمون هنوز بچه دار نشدیم ولی شوهرم انگاز پدر این بچه س. 

هر وقت میریم بیرون بجای اینکه کنار من باشه همش دنبال خواهرزاده شه. 

به نظرتون چکار کنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شب هزارشب نمیشه

میگه بیشتر اوقات 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

باید تحویل مادر شوهرت باشه شوهر شما چرا همش دنبالش بوده من اگه داداشم بخواد جایی بره که مامانم هم هست اگه مامانم بگه میزارم بچم بره ولی تاکید می‌کنم خودش مواطبش باشه 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

من مشکلی با دوست داشتنش ندارم بالاخره شوهرم داییشه. ولی دیگه بیش از حد داره بهش توجه میکنه. 

طوری که خواهرزاده ش شوهرمو بیشتر از پدرش دوست داره. 

بعد جالب اینجاس که وقتی از عروسی برکشتیم دیدیم خواهر شوهرم رفته با خونواده شوهرش تفریح اونوقت بچه رو داده دست ما