2777
2789
عنوان

بگیرین بخوابین دیگه اه

112 بازدید | 10 پست

هی هر هر کر کر 

چرا با داد حرف میزنین با این که تو یه اتاق هستین؟لعنت به همسایه بد

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بینیم باوووووووو‌..ب توچههههه بی ادبببب..برو ب مدیر ساختمون میگم جمعت کنه‌هاااااا‌.

بگو بیاد ببینم حق به کی میده !!همه همسایه ها شاکی ان .یا سگتون داره واق میزنه.یا بچه هاتون جیغ میکشن .ساختمون آسایش نداره این وقت شب 

شما تا لنگ ظهر میخوابین ما کله سحر میزنیم بیرون

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
بگو بیاد ببینم حق به کی میده !!همه همسایه ها شاکی ان .یا سگتون داره واق میزنه.یا بچه هاتون جیغ میکشن ...

الووووو اقای مدیر بیاید خانوم فلانی رو‌جمع کنبددد

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
الووووو اقای مدیر بیاید خانوم فلانی رو‌جمع کنبددد

مدیر ساختمان خانم ....هستن !مثل اینکه در جریان نیستید 

😐😐😐😐

بله؟ شمام مرغاتو از توی بالکن جمع کن خفه شدیم از بو

خدا بی نوبت شفات بده😂😂😂😂

جدا از دست همسایه کلافه شدم .من مخالف حیون نیستم اصلا ولی اینکه خیلی سرصدا داره اذیت کننده هست.به محض تاریک شدن هوا شروع میکنه به پاس کردن ،یه سر پاس میکنه انقد که من کلافه میشم خوابم میبره بعد یهو بیدار میشم میبینم این هنوز داره واق میزنه 😐من نمیدونم خودشون چجوری میخوابن .با صدای ونگ بچه و جیغ داد اون یکی بچها کنار اومدم.میگم خب بچن .با اینکه بی تزبیت هستن ، ولی سگ اونم سگی که بی علت واق میرنه جاش تو خونست؟سرم رفت .اخه دیگه کی مرغ نگه میداره تو فضای مشاع ؟کلافه شدم گریه دارم .ولی مالک هستن و میگن چهار دیواری اختیاری