2777
2789
عنوان

گال

1003 بازدید | 16 پست

سلام خانما کسی بوده گال گرفته باشه چجور درمان شده خوب شده و علاوه بر وسایل دیگه باید وسیله آرایشی و بهداشتی که زمانی که آلوده شده بودیم استفاده کردیم باید دور بندازیم؟ 

من همسرم گرفت رفت دکتر یه دارو داد کلمون زدیم به کل بدنمون بعدم لباسامونو عوض کردیم، همین.

اما هیییی رو آرنجش میخارید تا اینکه چند ماه پیش یه چند بار روش سرکه سیب اسپری کرد گفت 

کلاااا خارشش خوب شده

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خونه رو باید جارو کنی و لباس و ملحفه ها رو بشوری... 

نمیدونم قرص بود یا پماد.. اینو ک استفاده کنی خوب میشی 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

پماده  باید وسایل آرایشی بهداشتیمو دور بندازم؟

بذار بپرسم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ممنونم بهم بگید حتما از کی میپرسین؟ 

پماد یا محلول پرمترین بزن از گردن ب پایین ب همه جای بدنت چ اونجا ک هست چ اونجا ک نیست بعد ۸ساعت هم برو بشور. بعد ۱۰رور مجددا اینکارو بکن کلا تموم میشه

لوازم آرایشی هم بعد ۱۰_۱۵روز ک استفاده نکنی از بین میره

یعنی یه بار بزنم بعد از ده روز دوباره بزنم؟ 

بله

اول برا زنده هاشه دور دوم برا تخماشون..

من همسرم گرفت رفت دکتر یه دارو داد کلمون زدیم به کل بدنمون بعدم لباسامونو عوض کردیم، همین. اما هییی ...

منم همسرم گرفته استرس دارم بهم خیانت کرده باشه راسته میگن بیماری مقاربتیه؟😥تورو خدا جواب بده