2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته 24😭

2966 بازدید | 16 پست

من ترشحات طبیعی بارداری داشتم مث همه.

نیم ساعت پیش اومدم با دستمال کاغذی پاک کنم دیدم تقریبا قهوه ای رنگه 😭

چه غلطی بکنم.نع نزدیکی داشتم نع بار سنگین بلند کردم.بچمم قشنگ تکون میخوره..الان رفتم دستشویی لکه نبود..اصلا واسه چی بود اون همه لک😭😭

من از هفته ی۱۱تا ۱۶خونریزی فوق العاده شدید داشتم 

الان بچم ۱سالشه شیطووون نترس عزیزم ولی فردا برو دکتر چک کن خودتو

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

الان استراحت کن مطلق شو. شیاف نداری؟ 

شنبه حتما برو سونو و دوتر

شاید طول سرویکست کم شده

هماتوم ایجاد شده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان استراحت کن مطلق شو. شیاف نداری؟  شنبه حتما برو سونو و دوتر شاید طول سرویکست کم شده همات ...

شیاف دارم گذاشتم..دیگه هم لک ندیدم.آخه من همین شنبه سونو بودم.ینی طی این پنج‌ روز طول سرویکسم اومده پایین؟

زودترین فرصت برو دکتر سونو بشی ،شاید به شیاف نیاز داشته باشی

شیاف گذاشتم دیگه هم ‌‌‌‌‌لک‌ ندیدم ولی شنبه حتما ‌‌‌‌‌میرم دکتر.نمیدونم چرا شانس من همش آخر هفته مریض میشم.چه دندون درد,چه هر چیزی 

شیاف دارم گذاشتم..دیگه هم لک ندیدم.آخه من همین شنبه سونو بودم.ینی طی این پنج‌ روز طول سرویکسم اومده ...

باید باید بری دکتر.  پزشک تشخیص سونو داد باید انجام بدی

سرویکست چند بود سونو قبلی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم حتما حتما حتما با پزشکت در میان بزار یا برو بیمارستان شاید خدایی نکرده طول سرویکست اومده پایین 

من ۲۵هفته ام هفته پیش کمر درد داشتم رفتم دکتر سونو کرد طول سرویکسم اومده بود پایین اورژانسی سرکلاژ شدم دقیقا دوستم هم همون شب اومد دکتر چون قبلش لکه بینی قهوه ای داشت طول سرویکسش هفت شده بود مجبور شد بچشو با زایمان طبیعی دفع کنه 

البته جاریمم تو هفته شونزده یهو لکه بینی افتاد رفت دکتر همه چیش اوکی بود 

اینا رو نگفتم بترسی ولی حتما برو دکتر

در همه حال شکر خدا