2777
2789

چجوری حالتونو خوب میکنین وقتی فرق گذاشتن بین خودتون با برادرشوهر و جاریتونو میبینین😕😕

اونجوری نیستم ک بگم وای خیلی فکر میکنم و مدام حالم بده اما واقعا ادم گاهی بهم میریزه ...😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اون اوایل ک تازه عقد کرده بود جاری هرروز باهم از جلو خونمون ک پارک بود رد میشدن من حرص بخورم اوایل منم کلی حرص میخوردم تااینکه ب گوشم رسید چه دعواهایی ک نکردن حتی یبار برادرشوهر خودشو باچاقو زده از حرص

والا برا من تاحالا فرقی نداشتن 

ولی میدونم از اون طرف برا جاریم با ما فرق گذاشتن برا همینم جاریم چشم دیدن مارو نداشت مقصر ما نیستیم که کم گذاشتن ولی خب ما هدف قرار گرفتیم 

مثلا احترامی که پدرشوهرم به من میزاشت و حرفایی که میزد (با اینکه مدام بلاک بودیم با هم 🤣🤣) با جاریم فرق داشت کلا استارتشو همین پدرشوهرم زد خب از اون جاریم خوشش نمیومد دیگه مقصر من نبودم که برا همین از طریق من اونو میچزوند (موافق کارش نبودم )

الانم که کلا سر یه داستان هایی من با همه کات هستم دل جاریم خنک شد  😄البته اهمیتی نداره ولی قطعا میگه حق پدرشوهرمه گذاشت کاسش🤣🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بیخیال .مثلا اصلا به من زنگ نمیزنه بروز جاریم اومده بود خونه ما دوبار زنگ زد بهش خونشون میرم هم همینطور..من که تازه خوشحالم بتمن کاری نداره بزار اونو بیشتر دوست داشته باشه چه فرقی به حال من میکنه

والا برا من تاحالا فرقی نداشتن  ولی میدونم از اون طرف برا جاریم با ما فرق گذاشتن برا همینم جار ...

منم مثل شمام، فقط واسه من برعکس بود، بیشتر ب جاریم محل میزارن، منم قطع رابطم باهمه ولی از راه دور اذیت میکنن همشون خیلی بیشعورن

منم مثل شمام، فقط واسه من برعکس بود، بیشتر ب جاریم محل میزارن، منم قطع رابطم باهمه ولی از راه دور اذ ...

من موافق رفتار پدرشوهرم نبودم همیشه هم بهش میگفتم ولی خب کلا از اون ادم های رک هست و باج نده کار خودشو کنه الانم از خداشه من اشتی کنم باهاشون شوهرم حرفاشونو میرسونه بهم ولی خب من عصاب ندارم واقعا چون ادم حاشیه  و داستان نیستم آرامشم الویت دار تره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من موافق رفتار پدرشوهرم نبودم همیشه هم بهش میگفتم ولی خب کلا از اون ادم های رک هست و باج نده کار خود ...

حالا من بیشتر دارن اذیتم میکنن،همشون دست ب یکی کردن اذیتم کنن،منم دقیقا آرامشم واسم خیلی مهم، حوصله بازیا و داستاناشونو ندارنم، هرچند هنوزم آدم نشدن

حالا من بیشتر دارن اذیتم میکنن،همشون دست ب یکی کردن اذیتم کنن،منم دقیقا آرامشم واسم خیلی مهم، حوصله ...

مهم شوهرته نزاره ارامشتم خراب بشه جلو خانوادش در بیاد 

من همین جوریش از جاریم خوشم نمیومد چون واقعا ادم ذات خرابیش ولی با این حال هیچ وقت ذوق نزدم از رفتار پدرشوهرم باهاشون کلا از آن کارها بدم میاد 

مهم شوهرته نزاره ارامشتم خراب بشه جلو خانوادش در بیاد  من همین جوریش از جاریم خوشم نمیومد چون ...

شوهرم ک خودش خوبه،فقط خانوادش خیلی اذیت میکنن دروغ میگن توهین میکنن، شوهرم دیگه خونشون نمیره،ولی اونا همچنان دارن اذیت میکنن، 

شوهرم ک خودش خوبه،فقط خانوادش خیلی اذیت میکنن دروغ میگن توهین میکنن، شوهرم دیگه خونشون نمیره،ولی اون ...

راه های ارتباطی که خبرهاشون  بهت میرسه رو قط کن چه ادم باشه چه مجازی هر چی