این همه بخون و زحمت بکش اخرسر هرجور دوست دارن نمره میدن🤦🏻♀️
اعصابمو خورد کرد؛کلی زحمت کشیده بودم و مطمئنم جواب همه سوالارو درست نوشتم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ترم قبل هم همه درسام ۲۰شد بخاطر دانش خانواده و جمعیت معدلم اومد پایین
الانم ۲روز وقت گذاشتم برای این امتحان اخرش دلبخواهی نمره هارو وارد کرده
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
فکر میکنن اینکارارو بکنن پیش بقیه همکارا پرستیژشون بالا میره!
خب درست حفظیه چرا بدت میاد یکی بخونه و ۲۰بشه 😒
یکی از استادامون به همه ۱۴ و ۱۵ داده واقعا دیگه شک داشتیم گفتیم استاد نمراتو از ۱۵ وارد کردین ...
اون از اینم بدتر بوده پس
باید میرفتین اموزش پیگیری میکردین
من معدل برام خیلی مهمه؛فعلا که ایشون گند زد به معدلم
فکر میکنن اینکارارو بکنن پیش بقیه همکارا پرستیژشون بالا میره! خب درست حفظیه چرا بدت میاد یکی ...
😂😂حالا جالب اینه این عقده ای با یه استاد دیگه هم اتاقیه بعد اون شده سه بارم از یه دانشجو امتحان میگیره تا نندازتش یا حتی دانشجو بگه من دوتا امتحان دارم نمیرسم درس شما رو بخونم میگه بیا بعدا امتحان بده کمال همنشین نمیدونم چرا رو این عجوزه عنتر اثر نمیذاره🙄😏😏
بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
😂😂حالا جالب اینه این عقده ای با یه استاد دیگه هم اتاقیه بعد اون شده سه بارم از یه دانشجو امتحان می ...
شانس ماست گیر اینا میفتیم🤦🏻♀
حالا این از صبح تا شب سرکاره و مطب میره مطمئنم همینجوری نمره داده و بادقت تصحیح نکرده
وگرنه نمره من این نبود خدایی از این ناراحتم
اگه نمیخوندم خوشحالم میشدم که این نمره رو گرفتم🤌🏻
ترم آخرم خستم فقط میخوام تموم شه خاطرهی خوبی از دانشگاه ندارم
امیدوارم موفق باشی عزیزدلم🌺