2777
2789
اره خیلی خوشمزست بزن نت دستورشو بگیر 

فکر کنم سیر فراوان میخواد

میشه سیر کمتد بریزم؟

بعدشما با تخم مرغ میخورین حتما بایدباشه؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آردو باید حل کنم تو آب بعد بریزم؟؟

من د  سه بار ارد رو با اب قاطی کردم ریختم

یه لعابی میده ک نگو و نپرس

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
سبزی سرخ شده بخر یه بار با اون درست کن ببین چجوری میشه بعدم قرمه سبزیو چن ساعت بذار بپزه من خودم ب ...

آها یه چیز دیگه هم هست چون بچه کوچیک دارم با شعله زیاد سرخ میکنم تند تند شاید ازاونه !!!

آردو باید حل کنم تو آب بعد بریزم؟؟

نه من حل نکردم ارد برنج  همینجوری ریختم ..یک قاشق شنبلیله خشک ام اگه تفت بدی بریزی کل ساختمون بو قرمه سبزی میده

فقط حیدر امیرالمؤمنین است ،،یاعلی ❤❤
ببخشید میزان هرسبزیو که توش میریزین میدونین؟؟چون من سبزی آماده میگیرم میگم شاید مشکل از سبزیشه

نه عزیزم من نمیدونم چون مامانم برام اماده میکنه خرد میکنه فقط من سرخش میکنم

البته گاهی وقتا سرخ میکنم چون اکثرا مامانم تفت هم میده برام

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
آها یه چیز دیگه هم هست چون بچه کوچیک دارم با شعله زیاد سرخ میکنم تند تند شاید ازاونه !!!

نگا منم یه بار سبزی اماده خریدم و واقعا ساقه سبزیش سفت بود ینی خورده نمیشد خیلی بد بود

سبزی رو سعی کن اگرم اماده میخری برا سرخ کردنش وقت بذاری

بعدم یه بار سبزی بخر خودت پاک کن خرد کن 

درست زمان بره ولی مطمئن تره بعدم خود سبزی فروش میزان دقیق برات میداره

میگم جوری نباشه تیکه تیکه بیاد روخورشت وایسه

نه با اب قشنگ حل کنش

خمیر نشه حل کن مث شربت پودری اموکسی سلین برا بچه درست میکنی همونجوری