2777
2789

ناد علیا مظهر العجائب تجده عونا لک فی النوائب کل هم و غم سینجلی بعظمتک یا الله بنبوتک یا محمد بولایتک 

یا علی   یا علی    یاعلی 

عید سعید غدیرخم بر همه مبارک‌

تا نفس دارم بگویم  

یا علی

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرف شما کاملا صحیح است.من در تاپیکِ نگار بارها ( قبلا) نوشتم که از روزمرگی هات نگو و اگر میخوای بگی بفرما اما کم و کمتر! برخی پیامهاش هنوز در تاپیک هاش هست که: می خوام انرژی رو در جهان پخش کنم و همه عادت دارن غصه ها رو بشنوید و فلان.......فقط عادت دارید تاپیک فقر ؛ غصه و مادرشوهر ببینید.... حتی پیام های خصوصی همسرش رو میگذاشت تحت عنوان اینکه: من گلو دردم همسرم اینو نوشته فرستاده، من پریود شدم همسرم مونده منزل ازم پذیرایی می کنه و رفته بیرون برام پیامک داده، خیلی حرفهای خصوصی... دیدم در اون تاپیک دوستان با نظر شما مخالفن و نمیشد اونجا حرف زد، اصلا اینطور که اونجا گفتند نیست بحث دو سه تا گل و قهوه نیست تازه کلی تاپیک های خصوصی رو پاک کرده .یک روز یک خانم نوشته بودند که انگار شش ماهه گوشت نخوردن و بچه مریض دارن دقیقا تاپیک بغلی ایشون داشتن مینوشتن که از اپیلاسیون و کراتینه اومدن و ده میلیون هزینه ش شده بچه ها گفتن نگو گفت: نه انرژی مثبت باید گفته بشه... در هر حال دل ایشون رنجش بیشتر پیدا میکنه اگر اونجا حرف زده بشه اما چشم زخم در قرآن هست. حتی کاربری به تمسخر بقیه ی کاربران تاپیک زده که چشم زخم وجود ندارد و مثلا خواسته ثابت کنه.(به روش خودش ثابت کرده)😉 اینها نمیدونم آیه آخرِ سوره ی قلم( و ان یکاد والذین) و سوره ناس و فلق رو آیا نمی دونند... زنان فسونگری که می دمند و...

عزیزم حرف شما کاملا صحیح است.من در تاپیکِ نگار بارها ( قبلا) نوشتم که از روزمرگی هات نگو و اگر میخوا ...

ممنون عزیزم از درک شما 

من تو اون تاپیک اصلا قصدم سرزنش کردن خانم نگار نبود 

دیدم یکی عکس صفحه گذاشته از حسرت یه نفر از زندگی این خانم  

خدا شاهده  از سر دلسوزی گفتم اینجا یه گوشزد و توصیه ای برای بقیه خواهران کنم بلکه آویزه ی گوش کنن تا من بعد بلکه جلوی بعضی پیشامدهای ناگوار تو زندگیشون گرفته بشه

اما انگار یه عده عادت کردن فقط جرو بحث بیخود کنن و چشمشون رو  روی واقعیت ها ببندن 

در هر صورت خود دانند از ما‌گفتن بود

بازم ممنون  از شما عزیز

وجود باخردانی چون شما مایه دلگرمیه

ان شاءالله عاقبت بخیر باشید

سلام عزیزم یه آیه نجنا تو تاپیک داداشش گم شده بود نوشتی فقط برای پیدا شدن گمشدس ؟

سلام نه عزیزم 

این ذکر  ذکر اعظم هست برای رفع مشکل  برای دفع بلا 

رفع گرفتاری خیلی نافع هست با نیت و حضور قلب ذکر رو بفرمائید ان شاءالله اثر خیر داره