2777
2789
عنوان

من ی نویسنده ام و از شما ی سوال دارم

499 بازدید | 38 پست

من تازه نویسندگی رو شروع کردم و سنم هم پایینه یکم اما از بچگی دست به قلمم بد نبود ، داستانی که الان دارم می نویسم حالت رمان داره و درمورد یک دختر پرورشگاهی و قویه ، الان که 40 صفحه میگذره ازش ، احساس می کنم موضوعم خیلی تکراریه ، ناامید شدم و چند هفته هم هیچی ننوشتم حتی دلم میخواد بیشتر صفحات رو پاک کنم. 

شما به عنوان خواننده دوست دارید که چطور کتابی بخونید یا من این داستان رو چطوری ادامه بدم که جذاب بشه ؟ مرسی از همراهیتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسدارم قلم نویسنده خوب باشه که بتونم از فضاش لذت ببرم

و داستان به واقعیت شباهت بیشتری داشته باشه نه  اینکه پسره کارخونه دار و دختره فقیره لجباز باشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من دوسدارم قلم نویسنده خوب باشه که بتونم از فضاش لذت ببرم و داستان به واقعیت شباهت بیشتری داشته باش ...

نه اتفاقا قصد دارم پسری نباشه تو زندگیش و ی دختر موفق و شجاع بسازم که نیازمند هیچ پسر و ادم دیگه ای نیست 

بیشتر هم روانشناختی داستانیه