2777
2789

بچه ها لطفا نظرات مفید بذارید برام تو بد شرایطی هستم

رابطه بین منو همسرم خیلی همراه با احترامه و تا الان هیچ موضوعی باعث قهر ما نشده تا دو شب پیش که همسرم سر یه موضوعی به من گفت تو هیچی نمیفهمی اصلا (دوبارم قبلش گفته بود من نشون دادم ناراحت شدم اما برای بار سوم بازم گفت و با یه لحن بد میگه انگار که واقعا نفهمم)

اینو که گفت من از اون موقع تا الان هیچ حرفی نزدم و کاملا سرسنگین شدم باهاش 

خودشم اصلا پیش قدم نمیشه متاسفانه

الان میخواست بره بیرون بهش گفتم اگه با این وضعیتی که درست کردی رفتی بیرون دیگه برنگرد

هیچی نگفت رفت بیرون(یه جورایی انگار من پیش قدم شدم ولی اون کاری نکرد)

چیکار کنم به نظرتون که بترسونمش نگرانم بشه ؟

قهرو ادامه بدم یا خودم کوتاه بیام؟

صلواتی برای ظهور

یکم بهش فرصت بدید میاد سمتتون

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا مرداچی هستن که فکرتم درگیرکنی براشون از دم نمک نشناسن

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

طلاق بگیر

😬

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍