2777
2789
عنوان

کنسر برست،شیمی درمانی و مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط خیلی سختیه واقعا، اما ارزش تحمل کردن رو داره. سه از دوستام در این سالها درگیر بودند و خوشبختانه دوره درماشون با موفقیت تموم شد و دارن زندگی میکنند، و حس می‌کنم شادتر از قبل، چون نگاهشون به دنیا تغییر کرده و بیشتر قدر زندگی رو میدونن.

امیدوارم خیلی زود به سلامتی کامل برسید 🌺

چند سالشونه بچهات؟ خدا بچهات رحم کنه دنیا خیلی پست خیلی جای بدیه خیلی زندگی تلخ ۱۵روز زایدم خ ...

وای عزیزم 

خدا برات نیاره مشکل شما درمان داره برو دکتر برو مشاور زندگی رو برا خودت سخت نکن 

نمی دونی من چی می کشم 

من دیگه نمی تونم بچه هام رو هم ببینم 

با کسی نمی تونم حرف بزنم 

...

هیچ دارو درمانی هم اثر نداره

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
گلم بعد از شیمی درمانی باید تا میتونی آب و مایعات مخصوصا آب هویج بخوری و ورزش کنی که دارو توی بدنت ر ...

جون برا ورزش خاصی ندارم 

اما خیییلی آروم تا دیروز پیاده روی رو داشتم 

فقط آب می خورم

جون برا ورزش خاصی ندارم  اما خیییلی آروم تا دیروز پیاده روی رو داشتم  فقط آب می خورم

پیاده روی هم خیلی خوبه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خداسلامتی بده مشکلتون چیه پسر ۴ ساله منم یکساله شیمی درمانی میشه خیلی خیلی سخته 

خدا به هر دو تون سلامتی و توانایی همیشگی بده 🌹🌱

شرایط خیلی سختیه واقعا، اما ارزش تحمل کردن رو داره. سه از دوستام در این سالها درگیر بودند و خوشبختان ...

خدا رو شکر با همین امیده که الان زنده هستم 

الهی سراغ هیچ بنده ای نیاد 😭

عزیزم تاپیکاتو خوندم.میتونی چله زیارت عاشورای حق شناس بگیری؟

چله نمی تونم بگیرم چون روزهایی رو دارم که به سختی فقط نماز واجب می خونم .

اما گمانم مادرم برام چله زیارت عاشورا و درآخر چله نماز مربوطه رو گرفتن

خودم وقتایی که حالم خوب باشه حمد می خونم به نیت سلامتی امام زمان عج تا ۴۰ هزارتا بشه

براتون حمد میخونم و منم دعاگوتون هستم ان شاالله به زودی خوب میشین🙏🏻

ممنونم مهربان سلامتی شریک زندگی تون باشه 🌱🌹

سلام دوست عزیز .مادرشوهر منم سرطان سینه دارن جلسه دوم شیمی درمانی هست بشدت معده درد میگیره و یبوست .میخواستم بدونم شما چیکار کردید .شما دو جلسه اولم حالت تهوع داشتید؟مادر شوهرم تو دوتا جلسه اول حالت تهوع نداشت امکان داره جلسه سوم بگیره

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍