2777
2789

اولا میدونم بعد این تاپیک میترکونیدم اما هشدار میدم یه نفرم بخودش بیاد نجات پیدا کنه از انرژی مثبت این اتفاق حال منم خوب میشه.

توجه! لطفا ساکنین خانواده دار و اصیل شیراز ک اهل اینجور چیزا نیستن بهشون برنخوره بخدا با شما نیستم چیزی ک دارم تو خانواده شوهرم و دور و نزدیکشون میبینم رو میگم ی قوم بزرگ و هرچی دوست و آشنا دارن و هرچی در و همسایه دارن ک اینطوره حالا قضاوت با خداست اما ماییم ک داریم زندگی میکنیم و خودمون حواسمون ب انتخابامون باشه بهتره تا بعد بگیم من چه میدونستم اینا اینجورین و زندگی خودمون و چند تا بچه معصومو خراب کنیم.
 دوستان من دارم هشدار میدم به تموم اونایی که توی شهرشون یا استانشون یا خانوادشون هرز پریدن با اینو اون براشون عادی نیست. یه جاهایی مث شهری ک من توش عروس اومدم این چیزا عادیه خیلیم عادیه
رابطه متاهلا باهم. عروس و برادرشوهر. و هرمدلی ک تو ذهنم نمیگنجه اینجا دیدم هرچی تو فیلمای ترکی فیلمه اینجا واقعیه. درسته همه جا آدم خوب و بد هست همه مدلی هست و کلا همه جای کشورمونو گرفته ولی اینجا خیلی پر رنگ تره. اما دارم بهتون هشدار میدم دور اینجارو خط بکشید خودتونو نجات بدین اگه تو بقیه شهرا جدیدا بی حیایی مد شده و خیانتای این مدلی
تو این شهر شوهر و زن عوض کردن از قدیم خیلی راحت و رایج بوده. برای خانواده هایی مث ماها ک طلاق عادی نیس خو سخته. خلاصه مجردا قبل ازدواج بسیار تحقیق کنید بخصوص از دشمنانش. باهرکی رفتامد نمیکنن چون اونا زیر و بمشون رو میدونن. خلاصه شده یک سالم زیر نظر بگیرید
اما بدون تحقیق وارد زندگی نشید تروخدا حیف جوونی و عمرتون و اعصاب و روحتونه.

بخدا نمیگم همه بدن حتی هستن تو خانواده های اینجوریم یه نفر هست ک اهل هیچی نیست چه برسه کل شهر پس بهتون برنخوره. اما بهرحال در نظر گرفتن اکثریت بهتره برای موضوعی مثل ازدواج

کاش یکی قبل ازدواج این هشدارو بمن میداد همینقدر کوبنده و بی رحمانه...

Asal7073 سابق   

آدمی که برای زندگیت انتخاب کردی اشتباه بوده

و خانوادش مشکل اخلاقی دارن

چه ربطی به شیراز داره؟؟؟؟؟؟! 

الانم اینطور نیس شما به جای هشدار دادن

و خراب کردن شیرازیا چشم و چالت وا میکردی 

یه شوهر خوب انتخاب میکردی 

تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کاری به همه مردمش ندارم ولی چند نفر خانم شیرازی بودن خالم و دیده بودن پرسیده بودن هنوز با همون شوهر اولیتی؟😐 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

شیرازی نیستم خودم ولی از اول اینجا بودیم

اتفاقا شیرازیای اصیل خیلی مذهبی ومقید هستن تا حالا یه موردم ندیدم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
منم کاری به همه مردمش ندارم ولی چند نفر خانم شیرازی بودن خالم و دیده بودن پرسیده بودن هنوز با همون ش ...

وا چه عجیب پس چرا ما که اینجازندگی میکنیم ندیدیم از این چیزا 

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.