2777
2789

من پسرم رفته تو۴سالگی از چه سنی بزارم بهتره ؟بعد اینکه چه فوایدی داره هزینه مهد چقدره ؟من خودم چون باشگاه میرم میخوام بفرستمش مهد

نزدیک خونتون؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۹ ماهگی گذاشتم چون میرفتم سرکار. چندتابچه۴ساله اطرافیان داریم که مهد نرفتن.بلانسبت مثل گاو، ن ...

اره برا اجتماعی بودن بچه خیلی خوبه .شما ماهانه چقدر هزینه میکردین؟

سنش مناسب

والا شهری ک زندگی میکنم فقط دوتا مهد داش

ک رفتم بازدید مربی ها بی اعصاب و بی حوصله

مکان ک دخمه بوده

کلا بیخیال شدم

پسرم ۳سال نیم

البته از دوسالگی باشگاه میره

و هر روز پارک میره

ولی خب خیلی دوس داره مدرسه و مهد و بچه هارو

مهد بیخیال شدم اما از طرفی انگار عذاب وجدان دارم چون عاشق بچه هاست

امت اقعا هیچ کدوم از مهد ها ب هیچ عنوان مناسب نبودن

یکی سالی ۵نیم میگرف

یکی ک داغون تر بود سالی ۸

تازه من فقط سه ماه خواستم چون ما کل سال تو این شهر نیستیم و هر دو ماه سه ماه یک ماه مرخصی هستیم

و گفتن ماهانه و یا سه ماه هم اصن ثبت نام نداریم

سنش مناسب والا شهری ک زندگی میکنم فقط دوتا مهد داش ک رفتم بازدید مربی ها بی اعصاب و بی حوصله مکان ...

عه چه جالب پس سالانه هزینش اخه شاید نخوایم یک سال بزاریم اونوقت تکلیف چیه

دختر من از سه سالگی تا چهار سالگی رفت سه روز در هفته بود،رنگ آمیزی و نقاشی و شعر و بازی گروهی و ‌غیره یادش دادن،خوب بود اما بچم ناسازگاری میکرد نفرستادمش،الان میره کلاس قرآن خیلی عالی داره پیش میره و زود یاد میگیره

دختر من از سه سالگی تا چهار سالگی رفت سه روز در هفته بود،رنگ آمیزی و نقاشی و شعر و بازی گروهی و  ...

منم چندماهی میخوام بره بتونم به کارام برسم خیلی خوبه قران هوش بچه رو قوی میکنه

عه چه جالب پس سالانه هزینش اخه شاید نخوایم یک سال بزاریم اونوقت تکلیف چیه

همیم دیگ 

قبول نکردند 

البته ک اصن خودمم بچه مو نمیفرینم تو اون مهد ها

والا با تمام صبر و استقامت بزرگش کردیم بدم دست این مربی بی اعصاب

والت ما از وقتی پسرم دنیا اومد تلویزیون و ...تعطیل

پسرم تو آرامش و بازی و ...بزرگ داره میشه

ببرم تو مهد دخمه ک یه اتاق نه متری میگف مخصوص بچه های شماست نباید از اتاق بیان بیرون

هیچ وسیله بازی هم نداش

چنتا کاعد رنگی چسبوندن اسمش گداشته بودن مهد

جالبه هردو همینطور داغون بودن

بچه هم زیادنداستن حالا نمیدونم شاید تابستان بودن بچه ها در حد ۷نفر بودن