2777
2789
عنوان

اینی ک میگمو تصور کنید

152 بازدید | 25 پست

هوای بشدت گرررم راس ساعت یک ظهر من ازسرکار برمیگردم ماشین ندارم این مسیر هم ماشین واینمیسه اسنپ هم گرونه...باید حدودا بیست دقیقه الی نیم ساعت پیاده روی کنم زیر اوووج افتاب...بعد پریودم هستم بشدتتتت داغووون...گشنمم هست ضعف دارم...پولم ندارم...الان قابلیت اینو دارم ک خودمو بندازم زیر ماشینی چیزی بمیرم دراووووون حدددددد شرایطم بده 😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شرایط شخمی 🙁

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ابجی منم    روزی ۳ ساعت اینا پیاده روی میکنه اونجا ک هست اسنپ خیلی گرونه شبا میاد پاهاش تاول زده

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

خدا قوت🙋🏻‍♀️ 

خیلی سخته درک میکنم 🥲

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]