2777
2789

سلام دوستان پودر خمیر مایع برا حدود چهار سال پیشه که تو یخچال نگهداری شده تست کردم حجمش زیاد میشه و حباب میزنه فقط یکم بوی بدی میده نمی‌دونم این‌بو‌ کلا بوی این خمیرمایه هست یا خراب شده چون من قبلا به بوی اون توجه نکرده بودم به نظرتون خراب شده؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خراب شده

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
یه شیشه بزرگم دارم حیف شد😔

استفاده نکن خاصیتش رفته 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
عزیزم خرابه بهترین مارک خارجیشیک سال تاریخ مصرفشه فاسده اگه بوی بد میشه و تو نون یا شیرینیت خودشو نش ...

اوهوم‌هوس پیراشکی کردم و دسترسی به لوازم قنادی و اینا ندارم برم بخرم