2777
2789

خوب خدا رو شکر مثل اینکه کسی این مشکلو نداره چند تا تاپیک قدیمی دیدم که استارتر رو همه بهش توهین کرده بودن ظاهرا خیلی نادره و هر چیز نادری باید گیر کنه به تور من

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اورولوژیست مراجعه کردم وگفتند چون بی اختیاری ندارم فیستول بعد از اسفنگتر یا یه همچین اسمی ایجاد شده فعلا برام سونو گرافی نوشتن مثانه پر و خالی که من پرو خالیم خیلی باهم فرق نداشت و سونوگرافی گفت مثانتون خوب خالی نمیکنه که به دلیل همون فیستوله و آزمایش کشت ادرار که فردا قراره بدم و جواب رو ببرم پیش دکتر   

فقط خدا

استاتر جان من ۸ ماهه سزارین شدم و امروز رفتم دستشویی و متوجه شدم تمام ادرارم از واژنم میاد و بی اختیاری ادرار هم ندارم. خیلی می ترسم. به نظرت عمل لازم دارم؟ شما کدوم شهری؟ اگر تهرانی،  بهم بگو پیش کدوم دکتر برم؟

یعنی ممکنه به خاطر عمل سزارین ، این طور شده باشم؟ خیلی نگرانم. دلیلش این اتفاق چیه؟  شما قرص می ...

اگه بی اختیاری ندارید لزومی به عمل نیست برای مثانه م هم گفتن پیش فعاله و خوب تخلیه نمیشه و با قرص خدا رو شکر بهتر شده تنها مشکل خشکی و سوزش واژن هفته آخر پریودم هست اونم به خاطر خروج ادرار از واژنه و با مولتی ویتامین کمی بهتر شده انگار

فقط خدا
اگه بی اختیاری ندارید لزومی به عمل نیست برای مثانه م هم گفتن پیش فعاله و خوب تخلیه نمیشه و با قرص خد ...

خب الحمدلله که بهتری. منو از نگرانی در آوردی.ان شاءالله منم برم دکتر ، بهم بگه نیازی به عمل نیست. ممنون که مراحل رو این جا نوشتی.خدا خیرت بده

به اورولوژیست مراجعه کردم وگفتند چون بی اختیاری ندارم فیستول بعد از اسفنگتر یا یه همچین اسمی ایجاد ش ...

سلام عزیزم خوبین لطفا اگه پیاممو میبینی جواب بده از نگرانی خوابم نمیبره....شما بی اختیاری هم داشتین ...فیستول بعد اسفنگتر چجوریه 

سلام عزیزم خوبین لطفا اگه پیاممو میبینی جواب بده از نگرانی خوابم نمیبره....شما بی اختیاری هم داشتین ...

سلام خیر بی اختیاری نداشتم چون بعد از اسفنگتر بود 

فقط خدا