2777
2789

مبلغ وام هم بگید مرسی

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه امسال برای وام ودیعه اعلام کردن؟؟؟

من نشنیدم امسال بدن

اما اگه بدن باید هولوگرام دار باشه و تاریخ شروع قراردادت برای امسال باشه

پارسال برای شهر ما ۴۰ تومن بود

مبلغ بستگی به شهرت داره

مهربان باشیم   
خوب تا بنگاه برات هولوگرام نزنه و ثبتش نکنه که کد رهگیری بهت نمی دن  مبلغش بستگی به شهرش داره& ...

آخه یه بنگاه رفتیم میگه من هولوگرام نمیزنم ولی کد رهگیری میدم برید اگه بهتون وام ندادن معرفی کنم جای دیگه

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
هردوتامیخاد‌ ماتوارومیه‌ ایم  ۷۰تومن  زدن  بهمون

میگن صابخونه  براش خونش مالیات میاد راسته؟ بعد از گرفتن وام البته

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
هردوتامیخاد‌ ماتوارومیه‌ ایم  ۷۰تومن  زدن  بهمون

یعنی بدون هولوگرام نمیشه فقط با کد رهگیری؟چند وقت پیش وام گرفتید

آخه یه بنگاه رفتیم میگه من هولوگرام نمیزنم ولی کد رهگیری میدم برید اگه بهتون وام ندادن معرفی کنم جای ...

اخه تا هلوگرام نباشه کد رهگیری نمیدن که یه کد رو اون هلوگرامه باید تو سایت ثبت بشه هر بنگاه مختص خودشه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
بله کد رهگیری لازمه باید تو سامانه املاک ثبت بشه

کد رهگیری میدم ولی بعضیا میگن قولنامه هولگرام دار هم میخواد