2777
2789
عنوان

خون ریزی قبل از زایمان

361 بازدید | 12 پست

سلام خانوما‌من فردا زایمانمه..بعد امروز صب با حسی مثل پریود شدن بیدار شدم کمرم و زیر دلمم خیلیییی کم درد میکرد.. بعد رفتم دستشویی ببخشید مثل خون اول پریود یه کم خون اومد..الانم باز شورتم همونجور لک شده.. به دکترمم گفتم گفت مشکلی نیست عصر بیا مطب تا معاینه ات کنم..با این حال بازم میترسم..کسی بوده مثل من باشه؟ چیکار کنم؟ خطرناک نیست؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

این ینی کاراتو بکن فردا پس فردا زایمان می‌کنی. خطرناک نیست نترس علامته

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
این ینی کاراتو بکن فردا پس فردا زایمان می‌کنی. خطرناک نیست نترس علامته

اره فردا اصلا زمانیه که سونو و دکترم تاریخ داده.. من فقط نگران بچمم .خطرناک نباشه براش؟ هرچند تکوناش عادیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فردا اصلا زمانیه که سونو و دکترم تاریخ داده.. من فقط نگران بچمم .خطرناک نباشه براش؟ هرچند تکوناش ...

نه اوکیه نترس

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
مرسی عزیزم❤ دلگرمم کردی

انقد کتاب خوندم که الان همه اینا رو بلدم🤭 ساک تو ببند که فردا نی نی بغلته

عزیزم وقت زایمانته منم هیچ علایمی نداشتم اول کمی لکه بینی داشتم فرداش خونریزیم خیلی شدید شد رفتم بیم ...

الان تا عصر که برم مطب دکترم و بفرستتم برای زایمان مشکلی پیش نمیاد؟؟ 

انقد کتاب خوندم که الان همه اینا رو بلدم🤭 ساک تو ببند که فردا نی نی بغلته

😅 خیلی خوبه..منم خیلی خوندم درمورد زایمان ولی کلا ترسوعم😅 

الان تا عصر که برم مطب دکترم و بفرستتم برای زایمان مشکلی پیش نمیاد؟؟ 

نه عزیزم هیچ مشکلی نیست این خونریزی هم نشانه زایمانه. آمادگی داشته باش و استرس نداشته باش.

فقط از خدا بخواه...