2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دیشبم دختر جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 78 پست
بنظرم اسی حرف همسرتون روگوش بدید بهتره فردا خدایی نکرده به مشکل میخوری میبینی که مردها چطورین 

خیلیم لجبازه

پس ولش کن نمیرم

نهایتا طعنشو من میخورم که دیدی برا زایمان اومد اینا نیومدن

ولی خب نمیرم دیگه 

خونه پدرزنش چی؟

من خبر ندارم عزیزم  میگم ما ۲ساعت فاصله بینمون هست در موردشون از مادرشوهرم تا حالا نپرسیدم چرا نیومدن وچی شده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم لجبازه پس ولش کن نمیرم نهایتا طعنشو من میخورم که دیدی برا زایمان اومد اینا نیومدن ولی خب نم ...

اگه جاریت یدونه طعنه میخاد بزنه اماهمسرت صبح تاشب شب تا صبح میخاد بگه تومنو کوچیک کردی توبرای ارزش قائل نشدی حرف منو گوش نکردی وهزاران چیز دیگه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اگه جاریت یدونه طعنه میخاد بزنه اماهمسرت صبح تاشب شب تا صبح میخاد بگه تومنو کوچیک کردی توبرای ارزش ق ...

همسرم اینجوری نیست با حرف بگه

با رفتارش پدر آدمو درمیاره

بشدت تو داره تو این چیزا

برمم میگه ناراحت نشدم

ولی لج میکنه.

دوسداشتم برم هم بچه خوشحال میشد هم ثواب داشت

بعدا برا بچه خودمم خوبه

امروز دوباره به همسرم میگم دیگه میسپارم خدا هر چی صلاحه همون پیش بیاد.

ممنون از نظرت

همسرم اینجوری نیست با حرف بگه با رفتارش پدر آدمو درمیاره بشدت تو داره تو این چیزا برمم میگه ناراح ...

انشالله که قبول کنه بری 

برا زبون پسرت یه سوره هست یادم نیست چیه بزنی نت میاد مینویسن میزنن آب میدن بچشون بچه داداش من با ...

سوره اسراست گلم دارم مینویسمش ممنون ماه دیگه دوسالش میشه اما بجز بابا ابه دادا هیچی نمیگه 

سوره اسراست گلم دارم مینویسمش ممنون ماه دیگه دوسالش میشه اما بجز بابا ابه دادا هیچی نمیگه 

پسر دیر زبون باز میکنه نترس

توکلت به خدا باشه

من سیدم فردا برات دعا میکنم

انشالله حضرت علی عیدیتو بده

پسر دیر زبون باز میکنه نترس توکلت به خدا باشه من سیدم فردا برات دعا میکنم انشالله حضرت علی عیدیتو ...

برای منم دعا کن عزیزم شاید خدا دعای شما رو مستجاب کرد و من از این مشکلات رها شدم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

پسر دیر زبون باز میکنه نترس توکلت به خدا باشه من سیدم فردا برات دعا میکنم انشالله حضرت علی عیدیتو ...

ممنون گلم اسم پسرم محمده براش دعاکن تروخدا عیدتونم مبارک باشه 

سیدی و اینجوری رفتار میکنی با بقیه؟؟؟😬😬😬

اخه دقیقا هم نگفتی چی سرت بیاد شما ها فقط عادت دارین نفرین کنید بدون اینکه جوابی داشته باشین....

نفرین الکی!

چشم انشالله خدا در رحمت و برکت و خوشی هاشو به روتون باز کنه😍

مرسی عزیزم الهی شمام حاجتروا بشی❤️

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421