2777
2789
عنوان

کیا تجربه بارداری داشتن؟!؟😍

266 بازدید | 24 پست

اولین بار که بیبی چک مثبتتون رو دیدین چه حسی داشتین

خوشحال شدین یا ترسیدین یا استرس داشتین؟

چجوری گذشت حاملگیتون

برام میگید از تجربیاتتون💛🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 17سالم بودبی بی چک نبودرفتم ازمایش دادم ازخوشحالی اومدم بیرون سه باردوردرمانگاه چرخیدم نمیدونستم کجابرم خبرواول ب کی بدم اخرسررفتم خونه شام درست کردم وب همسرجان گفتم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

اولین بار حس میکردم هیچی نمیفهمم انگار تنها بودم تو یه دنیایه دیگه 

بعد از چند روز همش فکر میکردم الان چقدره اندازش با اینکه ماه های اول و دوم بود اما خیلییی حساس شده بودم رو رفتار ادما من بدن درد های شدید داشتم بعضی وقتا هیچی نمیتونستم بخورم تا شب کسی درکم نمیکرد و بدترین درد عمرمو سرش کشیدم   

از تجربه بارداری دومگ میگم ک اللن هست 

خیلی استرس داشتم چون میدوتستم چ سختی هایی در راهه نزدیک ۲ هفته میدونستم ب شوهرم نگفتم وقتی فهمید انگار روی زمین نبود 

و در اخر الان حالم بده 😁شکر خدا البته میگذره

استرس نداشتی اصلا؟! که سالم باشه و ...

یه خورده ولی سعی میکردم فکرم سمت این چیزانره ماچون خودمون خواستیم وبابرنامه ریزی بودواقعاخوشحال شدم 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
من امروز از شوهرمو گرفتم اسپرمش ۶میلیون بود ناامیدم برا بچه

وقتی خدا بخواد علم پزشکی هیچه توکل کن بخدا خیلیا شرایط بارداری و دارن از لحاظ پزشکی اما خدا نمیده .قصدش از اینکار ایمان اوردن بهشه توکل کن ۲ قلوام میده انشالله