2777
2789

دکتر معصومه رشمه کریم 

ساختمان کوروش،کنار پست خونه 

چهار راه طالقانی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر معصومه رشمه کریم  ساختمان کوروش،کنار پست خونه  چهار راه طالقانی

دکتر خوبیه؟ برای چه کاری پیشش رفتین

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)

مشکلت چیه؟ 

میترا امینیان دوستم خیلی تعریفشو میکنه 

لیلا قربانی هم بد نیست دو بار رفتم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مشکلت چیه؟  میترا امینیان دوستم خیلی تعریفشو میکنه  لیلا قربانی هم بد نیست دو بار رفتم

اقدامم درد زیاد دارم 

و اینکه می‌خوام تحت نظر باشم

و خدایی که بشدت کافیست❤️
اقدامم درد زیاد دارم  و اینکه می‌خوام تحت نظر باشم

چند وقته اقدامی؟ منم تازه این ماه اپلین باره اقدام کردم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ماه دومه رژیم گرفتم وزن کم‌کردم البته تنبلی دارم

علائم تنبلیت چی بود متوجه شدی....من تازه ماه اپل اقدامم منم اضافه وزن دارم میخوام ورزش کنم رژیم بگیرم

تقریبا میشه گفت اولین باره

انشالله که هردومون نتیجه بگیریم...

چندم موعد پریودته؟