2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
میگم نکنه اشتباه کردم اصلا بروی خودم آوردم،  نکنه باید رد میشدم و چیزی نمیگفتم. کسی هم نمیدید. ...

خودت و ناراحت نکن دوست من توپوله تو میدون انقلاب یه بیشرف باسنسو دست زد نگه داشته بود ول نمی‌کرد اینم از ترس آبروش جیغ نزد فقط التماسش کرد آقا تو رو خدا ول کن ناکس کثیف ولش کرده بود 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خيلي سال چادري بودم خيليم باحجاب شايد دو سه ساله ديگه چادر سر نميكنم  خيليم برام پيش ا ...

اره دقیقاً

بعد یه عده هم کلا از یه قشر جامعه نفرت و عقده دارن

هم اینوریا

هم اونوریا

فقط میخوان یه همچین کیسی رو تو خیابون ببینن

انقدر اذیتت میکنن

من هم برای دوست بد حجابم پیش اومده 

هم دوست با حجابم

صرفا بابت پوشش خیلی اذیت شدن 

حتی فیزیکی 

بنظرم اینجور موردا رو باید محل نداری. اصلا طرف دست مالیت کرد خب محل شلوغه، پس بروی خودت نیار و برو

واقعا نمیشه به رو خودت نیاری... روح آدم آسیب میبینه... به نظرم حتی نگاه بد به روح و روان آسیب میزنه چه برسه که تعرض بشه. 

میگم نکنه اشتباه کردم اصلا بروی خودم آوردم،  نکنه باید رد میشدم و چیزی نمیگفتم. کسی هم نمیدید. ...

اتفاقا کار خوبی کرده

اینقدر ساکت بودیم که ادامه دار شده

الان فکر نکنم کسی باشه که تجربش نکرده یام سنش کم و تجربه خواهد کرد

وظیفه است که برخورد کنیم

مطمان باش کسی یادش نمیمونه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

من نمیگم سکوت کنید تا حقتون رو بخورند ولی اکثر زن ها توانایی مقابله جسمی با مرد رو. ندارن پس نباید خ ...

برو بابا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منظورشون اینه که شماره ندارنم دیگ عضو شم😂😂  تگ نکن نی نی یار بدبختو😅

الان میاد خودشو تعلیق میکنه که راحت شه از دست تگ هاش

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
فققققققط قیااااافتتتتتتتت اون لحظه😂😂😂 خدایی واکنشت چیبود  یعنی اون مرد مریض همینجوری ادرس م ...

ازون دور فاصله ۳ متری گفت خانوم ادرس فلان جا کجاست اومدم نزدیک تر ۱ متر تا دهنم رو‌باز کنم بگم فلان جا نشون بدم در ماشین رو باز کرد 

خیلییی ترسیدم و حالت تهوع گرفتم

🧘