دخترم 27 ماهشه تازگی خیلی داره عصبیم میکنه مثلا داره پازل بازی میکنه پازلش جا به جا میشه خودش درست نمیکنه گریه میکنه میگه خراب شده درستش بکن خودش حاضر نیست درستش کنه یه چیزی رو که میخواد جلوی پاش حالا افتاده ولی خم نمیشه خودش برش داره میگه مامان بهم بده حاضر یک ربع گریه کنه ولی خم نمیشه وسیلشو برداره به هر چیزی که من دست میزنم همونو میخواد مثلا سوزن بشکاف چاقو سیخ میگه بده منم بلدم دیونه شدم نمیتونم قانعش کنم بچه های شما چطورن؟ چیکار کنم؟ کمکککککککک
تو این سن همینجوریه . کمکش کن و بگو بیا با هم درست کنیم یا با هم بازی کنیم . چند ماه دیگه از سرش میفته سخت نگیر . ولی در مورد وسایل خطرناک بگو نه این برا مامانیه . خطر ناکه. هیچ وسیله خطرناکی دم دستش نزار
پسر منم گاهی از این خل بازیا در میاره به خودشم میگم دوباره خل بازی شروع شد ولی چون خیلی قاطعم و اصلا زیر بار ننر بازی نمیرم اونم دیگه ادامه نمیده به لوس بازیاش بی توجهی کن درست میشه پسر منم ۳۲ماهشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!