2777
2789
وای عزیزم دندون عقل هات واقعا باید کشیده بشن  حتما حتما چند تا متخصص خوب سر بزن

ممنون عزیزم

خیلی جاها رفتم گفتن پایینی یکیشون رو عصبه نمیکشیم هیچ کدومو برو پیش فلانی

اونم رفتم گفت سه تاش راحته ولی اون یکی سمت چپ رو عصبه تاجش برمیدارم ریشه ش بمونه برو اسکن انجام بده تا مطمئن شیم.

راستی خرابی دندون هم تو عکس دیده میشه؟

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کدوم شهری؟

سلام عزیزم

حقوق طرح چقدره الان؟

کارانه چطور؟

چند پنج میری؟

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
اگه کرمانشاه یا قم بودی دکتر بهت معرفی میکردم من  خیلی کیس ها از تو بدترم دیدم که براشون جراحی ...

ممنون گلم لطف کردی حواب دادی🌷

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
سلام عزیزم حقوق طرح چقدره الان؟ کارانه چطور؟ چند پنج میری؟

سلام عزیزم من طرحم تو بیمارستان یکی از شهرشتان هام حقوقش زیاد خوب نیست ولی تو کلینیک پارسه کرمانشاه هستم ماهی ۳۰ تومن بهم میده

البته بعدطرح برمیگردم قم

سلام عزیزم من طرحم تو بیمارستان یکی از شهرشتان هام حقوقش زیاد خوب نیست ولی تو کلینیک پارسه کرمانشاه ...

موفق باشی عزیزم  حقوق خود طرح رو میخواستم بدونم 

و اینکه چند پنجم میرید لطف میکنی جواب بدی🥰🙏

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
عزیزم من تو بیمارستان شهدا شهرستان هرسین هستم ۸ تا ۱۲ حقوقم ۱۵

چند پنجمه؟

برای طرح یکی نزدیکان دارم تحقیق میکنم

عزیزم ۴ پنجم کدوم شهره؟

موفق باشی عزبزم دنبال جای سه و نیم پنجم میگشت

برای دندون عقل حتما باید cbctگرفت؟