2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا علی چقد بالااا  فک بالا ۵،۶تا دندون درست نیست ولی آخریا منظم و خوبه فک پایین خوبه ولی باز ...

عزیزم منم فقط دوتا دندون جلوم یکم نامنظمه فک پایینم هیچ مشکلی نداره فکر نمیکردم بخواد ولی دکتر گفت باید انجام بدی برای اینکه دندونا تو جای درست قرار بگیرن مثلا درست رو هم قرار بگیره.

و اینکه من فکم کوچیکه واسه همین کشیدنی و اینا زیاد دارم

دندون عقلام که کلا درنمیاد باید جراحی بشه واسه همین هزینه م رفت بالا

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

یعنی وقتی دندون آدم  خراب میشه غصه مون میگیره از بس هزینه دندونپزشکی  بالاست خواهشا اگه قیمت مواد بالاست لااقل تو دستمزدتون یه خورده رحم داشته باشيد مردم گناه دارن خدا هم به مالتون برکت میده🌷

چند سال پیش دکتر  یه تیکه فلز  تو دندونم گذاشته بود نمیدونم اسمش چیه و‌چکاری انجام داده بود

بعد این افتاد بیرون

من نگهش داشتم الانم جای دندونه چند ساله خالیه

میشه همینو ببرم دوباره کار بذاره

هزینه ایمپلنت خوب هم بکید لطفا و اینکه چه مارکیش خوبه که خیلی گرونم نباشه

تشکر دوست عزیز

عوض کنید دکتر رو ، برا منم افقی بود ،کاملا خابیده  چند نفر گفتن نمیشه در اورد،دردسر میشه  ...

خیلی رفتم همینو گفتن مگه اینکه برم یه شهر دیگه دنبال بگردم که نمیتونم🥲

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
۳تا ازدندونای پایین همسرم زرد شده اگه جرم گیری کنه دندوناش نازک نمیشن یا خراب شن‌؟بقیه دندوناش خیلی ...

جرمگیری اصلا ربطی ب نازک شدن دندون نداره چون جرمای سطحی دندون رو برمیداره و کلا ضرری نداره 

چند سال پیش دکتر  یه تیکه فلز  تو دندونم گذاشته بود نمیدونم اسمش چیه و‌چکاری انجام داده بو ...

عزیزم اسم اون پست هست باید میبردی دوباره برات چسپ میزدن

ایمپلنت سوییسی خیلی خوبه ولی گرونه ۱۶ تومنه

کره ای هم هست ۸ تا ۱۰ تومن