2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من ۴ تا دندون عقلم نهفته هست دکتر گفته سه تاش مشکلی نداره جراحی میکنیم ولی اون یکی رو عص ...

چرا نمیری فوق تخصص فک و صورت؟

برا منم نصفش تو پوست لبم بود نصفش زیر لثه ،عصب رو هم درگیر کرده بود ،اسفندد ۱۴۰۰ سه میلیون دادم و با حراحی درش اورد در عرص ۵دقیقه 

هزینه عصب کشی پر و روکش چقدره هرکدوم جدا بگو ممنون

روکش PFMما ۱۸۰۰ میگیریم زیرکونیا۳ تومن که. PFMبرای دندونای عقبی مناسب تره

عثصب کشی دتدون عقل ۲۵۰۰ دندون های ۶ ۷ ۱۸۰۰ جلویی ها از ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰

سلام دوست خوبم 

من تقریبا یک سالی میشه که یکی از دندان هامو عصب کشی کردم و چند ماه بعدش روکش گذاشتم الان تقریبا یک ماه هست که با خوردن چیز های گرمی کنار همون دندان روی لثه آبسه میزنه و من مدام میترکونم  چند روز خوب میشه دوباره میزنه چیکار کنم ؟

ممکنه مربوط به دندان باشه ؟

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

چرا نمیری فوق تخصص فک و صورت؟ برا منم نصفش تو پوست لبم بود نصفش زیر لثه ،عصب رو هم درگیر کرده بود ، ...

فوق تخصص هست عزیزم

خیلی بدجاس افقی هست

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

دندون شماره ۶ فک پایین سمت راستم یه تیکه ش پوسیده شکسته خود عصبم درد نمیکنه ولی جیزی میخورم مثل نون ک برنج درد میکنه خود دندونم نه ریشه ش. فشارم میدم خود دندونم درد میکنه نه ریشه ش. علت چیه؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برای من ماه پیش شد ۲۵ ولی خب هزینه اضافه هم دارم مثلا دندون عقلام نهفته هست ۴ تاش هر کدوم دونه ۱. ...

یا علی چقد بالااا

فک بالا ۵،۶تا دندون درست نیست ولی آخریا منظم و خوبه

فک پایین خوبه ولی باز ۲تاش

با این حساب بازم کل واحدها هزینه بر میشه؟

دندان عقل نهفته ای که افقی هست و روی عصب و

هزاران تا دکتر رفتم گفتن عمل نمی‌کنیم چون رو عصب ممکنه لمس بشه زبان و لثه و دهان

چه کنم ؟

ممکنه عفونت کنه ؟

بعد چند سال؟

چه مراقبتهای بهداشتی انجام بدم؟

سلام دوست خوبم    من تقریبا یک سالی میشه که یکی از دندان هامو عصب کشی کردم و چند ماه بعدش ...

لثتون حساس هست ممکنه هم زیر روکشتون غذا بره باید نخ دندون بکشید همیشه که عفونت نکنه اگ دوباره اینجوری بود بهتره به همون پزشکی که براتون کار کرد مراجعه کنید 

فوق تخصص هست عزیزم خیلی بدجاس افقی هست

عوض کنید دکتر رو ، برا منم افقی بود ،کاملا خابیده 

چند نفر گفتن نمیشه در اورد،دردسر میشه 

ولی این خانم دکتر ب راحتی در اورد ،حتا ذره ای صورتم اسیب ندید