2777
2789
عنوان

یعنی تف به ذات طبقه ی بالایی مون

148 بازدید | 12 پست

از ساعت ۷ و ۸ بجه هاشون عین اسب دارن میدوین بخدا اسب هم بود خسته میشد بخدا عوضیای بیشور 

ننه باباشونم هیچی نمیگه توروخدا یکم فرهنگ آپارتمان نشینی داشته باشین این چه وضعیه اخه

🤕

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه بالایی ماهم اینطورین عزیزم

اصلا انگار شعور ندارن 

ساعت ۱ شب گردو می‌شکونه از ساعت ۷-۸ صبح نوه هایش میان اینجا تااااا ۸-۹ شب  چون دخترش شاغله دختر میدوون ها انگار سگ دنبالشون کرده 😂😂😂

خیلی جالبه برام تو خونه اسکیت سواری میکنن فرش و ... جمع میکنن

دفعه اول لوسترمون لرزید خدا شاهده من فکر کردم زلزه‌ست گریه میکردم

😂😂😂😂😂😂😂😂

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
به عنوان کسی‌ک بچه داره میگم اسی بچن نیاز دارن ب بازی هر کاریم کنی بازم میدون مخصوصا اگ‌پسر باشن شما ...

میدونم عزیزم واقعا ماهم خیلی درکشون میکنیم ولی بخدا ۱۲ونیم شبه الان دیگه نصف شب بخوابن باز

همسایه بالایی ماهم اینطورین عزیزماصلا انگار شعور ندارن ساعت ۱ شب گردو می‌شکونه از ساعت ۷-۸ صبح نوه ه ...

دقیقا ماهم اون سری فکر کردیم لوستر الان میوفته وسط کله مون بهشون گفتیم ولی باز خیلی تاثیر گذار نبود

ایناهم همینطورین روزی ده بار جارو برقی میکشن 

بچه هاهم به قول شما انگار سگ دنبالشون کرده نمیفهمن باید بشینن بابا بسه دیگه 

به عنوان کسی‌ک بچه داره میگم اسی بچن نیاز دارن ب بازی هر کاریم کنی بازم میدون مخصوصا اگ‌پسر باشن شما ...

اخه ساعت داره همون بازی

من خودم مخالف صددرصد این حرفم که میگن

فرهنگ آپارتمان نشینی یعنی صدا در نیاد از واحدت

فرهنگ آپارتمان نشینی یعنی دیوار کاغذین همسایه تکون بخوره سر و صدا میاد نباید اعتراض کنی مخصوصا بچه داشته باشه واقعا اون بچه متوجه نمیشه بدتر لج می‌کنه

اصلا آدمی که حساسه نباید بره تو آپارتمان

ولی بعضیا کلا راحتن بی ملاحظه‌ن

یه بار ۵ صبح جارو برقی میکشید روی سرامیکا چه صدای بدی بود 

آخه زززززن خوابیم ما

میخواستن برن مهمونی میخواست کاراش تموم بشه زود شروع کرده بود

اخه ساعت داره همون بازیمن خودم مخالف صددرصد این حرفم که میگنفرهنگ آپارتمان نشینی یعنی صدا در نیاد از ...

من فقطو فقط کارای بچه هارو میدونم بی قصد ازار بقیه اس 

اینک بزرگا چیکار میکنن واقعا فرهنگ خودشونه 

یعنی اونا بایییییید مراعات کنن

من فقطو فقط کارای بچه هارو میدونم بی قصد ازار بقیه اس اینک بزرگا چیکار میکنن واقعا فرهنگ خودشونه یعن ...

اره واقعا

حقشونه چند ساعت آزادانه بازی کنن این فرشته های گوگولی

اره واقعاحقشونه چند ساعت آزادانه بازی کنن این فرشته های گوگولی

من خودم ب پسرم میگم ندو مامان همسایه ها خوابن 

میگه خب مامان من ک خونه اونا نیستم 

میگم صدات میره 

دم دهنشو میگیره و میدوه🤣

میگم صدای پاهات میره میگه پاهام ک دهن ندارن