2777
2789
عنوان

افسردگی و گوشه گیری

425 بازدید | 18 پست

بچه های من خیلی گوشه گیرم با هیچکی حرف نمیزنم همیشه تنها تو اتاقمم فق ی رفیق دارم و خواهرم بعضی وقتا میاد خونمون با همین دوتا حرف میزنم, بیرون نمیرم کلا نفسم میگیره انگار وقتی جایی برم که بیشتر از چهار پنج نفر باشه , مهمون بیاد خونمون نمیرم پیشش , خیلی وقته اینطورم از بچگی ولی کم کم داره بدتر میشه حالم بنظرتون این افسردگیه؟ اصن نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم همش حرفا یادم میره نمیدونم چی بگم , یعنی باید پیش روانشناس برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت باهاش مشکلی نداری بنظرم نیازی نیست

ولی اگه خودت از این حالت عصبی برو

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
ن من کاملا راحتم ولی خونوادم بم فشار میارن که اینطور نباش بم میگن وحشی

منم اینجوریم... اشکالی نداره ک اینجوری باشیم حتما ک نباید با همه ی  درارتباط بود

فقط در حدی که بتونی تو جامعه از پس خودت بر بیای کافیه

همین ک دوست و خواهرت و داری ک صمیمی هستی خوبه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

منم اصلا حوصله ادما رو ندارم ببخشید اما انگار خیلی اضافین و دست وپامو تنگ میکنن با اینکه اینطور نیست حقیقتا . به قول تو هروقت تو جمعای زیادم قشنگ میفهمم ک فاصله میگیرم یا اینکه اگر بیشتر از ۶ ساعت اگر جایی بمونم دیگ کم میارم

انلاین باشین این اولین بحثیه ک دوسش دارم😂 اقا مامانم همیشه میگن تو اگر بخوای از این فاصله بگیری با اون حرف نزنی از اون بدت بیاد چیجوری میخوای زندگی کنی با کی میخوای دوست بسی اصلا دوستی هم داری؟