2777
2789
عنوان

پارسال عید غدیر...💔

243 بازدید | 20 پست

ختم یا علی برداشتم به نیت اینکه حاجت روا شم

نه تنها حاجت روا نشدم بلکه فردا شب عقد کسیه که دوسش دارم 😭 و دارم ذره ذره آب میشم 

خدایا دمت گرم💔

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

یک روزی خدا رو شکر می‌کنی که بهش نرسیدی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار نذر مجرب حضرت رقیه برای کار دادم اخراج شدم   چون خدا نمیخواست یک سال دیگه هم عذاب بگشم‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
میگه ک اگه اون چیزی ک خواستیو بهت ندادم پس حتما خیری توش بوده و بهترشو اون دنیا یا ت ی موقعیت دیگه ب ...

خیلی خستم 

بعد ۷  ۸ سال کمرم شکست

من بخاطر ازدواج با اون ختم‌نگرفتم به نیت ازدواج گرفتم چون طاقت نداشتم اونو با زنش ببینم😔😭😭

ولی نشد

میگه ک اگه اون چیزی ک خواستیو بهت ندادم پس حتما خیری توش بوده و بهترشو اون دنیا یا ت ی موقعیت دیگه ب ...

اون دنیا به چه درد ادم میخوره؟؟

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

تایپیکت رو خوندم قفل واقعا نمیدونستم چند سالته ببین بنظرم توهم خیلی خوبی حجابت هم خیلی خوبه من خیلی دوستام هستن که هیکلی و ورزش کار زن باحجاب ازدواج کردن 

و دوم این که مشکل تو از اعتماد به نفست هست به شدت اعتماد به نفست ضعیفه این باعث شده از خودت بدت بیاد و هی خودتو نادیده و ضعیف بدونی تو همه چیزت خوبه مطمئنم یه موقع های یه چیزای جور نمیشه و دلیلش هم همینه که شاید اون مناصب تو نبوده منم همین شکلی یکی رو دوس دارم میدونم مناصبم نیست ولی دوسش دارم و قطعا اگه باهاش ازدواج کنم اسیب میبینم پس بهترین کار اینه به خودت امیذ بدی و خودت رو پور انرژی کنی و شاد زندگی کنی مطمئن باش ادمش پیدا میشه

تایپیکت رو خوندم قفل واقعا نمیدونستم چند سالته ببین بنظرم توهم خیلی خوبی حجابت هم خیلی خوبه من خیلی ...

دیگه قلبم قلب نمیشه 

میدونی وقتی دوس داشتن و محبت تو وجودت کشته بشه یعنی چی؟

من خیلی خواستگار داشتم حتی تعدادشون از دستم در رفته ولی شاید باورت نشه وقتی میبینمشون حالت تهوع میگیرم انگار یه نیرویی منو میکشه عقب وقتی جواب رد میدم یا بهم میخوره دوباره حالم خوب میشه 😔😔

مگه‌نمیگن اینجور پسرا دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده میرن پس چیشد؟ چرا باید با اون دختر یواشکی قرار بزاره و بقیه ببیننش و حالا لو بره؟

چرا یبار به من فرصت نداد ؟ چرا تو این سالها بهم فکر نکرد؟ 

نمیدونم خودش عاشق شده یا دختره دلبری کرده مخشو زده ولی هرچی که هست از درون منو نابود کرد 

شاید تو نوشته ها مشخص نباشه ولی اگه‌منو می‌دیدی متوجه میشدی یه مرده متحرکم. 

خیلی نذر کردم دعا کردم گفتم خدایا اگه‌مناسب نیست قسمتم کن ازدواج کنم با اینکه خواستگار داشتم ولی خدا قسمتم نکرد این قدر طولش داد تا با خبر ازدواج اون منو از پا در آورد..

من تاپیک زدم ولی پشیمون شدم چون با جواب یه کاربرا قلبم خیلی آتیش گرفت 

دیگه قلبم قلب نمیشه  میدونی وقتی دوس داشتن و محبت تو وجودت کشته بشه یعنی چی؟ من خیلی خواستگار ...

میدونم دلت خیلی پوره من نمیگم با دختری سر قرار نرفتم چون رفتم ولی همیشه نگاهم به یکی از دختر عمو هام بود حجاب هم داره خیلی تو خودشه اصلا هم نمیخنده ولی چون اخلاقش یه جوری بد بود میترسیدم برم جلو  بعدش رابطه دختر عمو و پسر عمویموم بهم بخوره هرچند اصلا باهاش صحبت نمیکردم تو این چند سال ولی یه بار اعتفاق افتاد پارسال و خیلی بد تموم شد ولی نمیتونم ازش کینه به دل بگیرم با این که مقصر خودش بود ولی دیگه کاریش نمیشه کرد. باهاش کنار اومدم بنظرم ادم اوه فرصتی به یه نفر بده که براش بجنگه شاید اون شخص بتونه بهترین فرد زندگیش بشه پس ناامید نباش اعتماد به نفستو تقویت کن برو سفر حتی اگه شاد نیستی به خودت شادی الکی هم بدی خوبه کم کم بتونی این بختک بد رو از خودت دور کنی

میدونم دلت خیلی پوره من نمیگم با دختری سر قرار نرفتم چون رفتم ولی همیشه نگاهم به یکی از دختر عمو هام ...

من بلد نیستم انتقام بگیرم راهشو بلد نیستم

ولی دلم میخواد روزی برسه بفهمم چندان از زندگیش راضی نیست یا خدا یه چیزی بزاره تو زندگیش نه راه پس داشته باشه نه راه پیش 

شاید اسمش نفرین باشه شاید حسادت باشه یا هرچی 

ولی برای اولین بار میخوام حقمو از این دنیا بگیرم یکم روحم آروم بشه ؛ خدا میگه وقتی خودت انتقام نگیری و بسپاری دست من خودم بهتر میدونم چیکار کنم منم صبر میکنم..

شما با خیلی دخترا قرار گذاشتی واسه زندگی میخوای اونارو؟ شده دلت واسه یکیشون بلرزه و بخوای زنت بشه؟ 

اگه‌ یه دختر مخالف اونا بهت ابراز علاقه‌کنه حاضری بهش فرصت بدی؟ 

من و اون پسر تفاوتمون این بود که خانوادش خیلی حجاب ندارن یا فازشون با خانواده ما فرق داشت

خدا میگه حجاب داشته باش میگه پاک باش تا همه چیو برات درست کنم منم‌گوش کردم درسته عشقمو اعتراف کردم اما تو این سالها حیا هم داشتم هروقت از جلو مغازش رد شدم سرمو انداختم پایین نگاه تو چشمش ننداختم ..

بعضی وقتا از حیا داشتن و حجاب داشتن پشیمون میشم شاید اگه‌منم مث زنش بودم حالم بهتر بود 😔

من بلد نیستم انتقام بگیرم راهشو بلد نیستم ولی دلم میخواد روزی برسه بفهمم چندان از زندگیش راضی نیست ...

من تاحالا دختری رو اذیت نکردم در حد دوست اجتماعی باهاشون موندم اگه حسی هم بود کم رنگ شد واسم ولی هیچ وقت از قصد کار بدی نکردم ولی خب این جور روابط اسیب توش زیاده هیچ وقت عشق درست حسابی توش نبوده که بخوام بمونم

من خودم به شخصه زن با حجابو دوس دارم خیلی هم عالیه شما به قول خودتون اینقدر خواستگار داشتین که میخواستن شما رو پس ربطی به حجاب نداره از حجاب نارحتی چون اون پسره یه بد حجابو انتخاب کرده چون انتخاب خودشه مطمئن باش کسی که راه بی بندو باری و بی حیای میره جلو خوشبخت نمیشه 

من خودم خط قرمز داشتم شاید فکر کنی پسر بی حیای بودم ولی یک بار رابطه کامل برقرار نکردم خودم نخواستم چون دلیلم اینه که میخام ازدواج کنم حیفه که بخوام به همسرم دروغ بگم