2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست
خب به گفته شما بله دیگه همسر سابق که تبریزی بوده هم بد بوده چون تبریزیه😝

اونو دیگه خداش میدونه نه من و شما  من جواب اون خانم رو گفتم که میگه لابد خودت بدی که نمیکنن برات چند تا مثال زدم براش که بفهمه خوانواده همسره من خودشون ذاتا گدان حتی پسرشونم قبولشون نداره ببخشید اینو میگم پدرشوهره من توی رستورانهای جاده دستشویی نمیره که ۳۰۰۰ پول نده بعد توی جاده پای هر درختی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الکی رو هوا اسم تبریز را مدام تکرار کردین و منظوری نداشتین؟ مدام هم دارید میگید بقیه تو فهم مط ...

اینکه جمله ی تبریزی تکرار شد بابت اینبود که وسط صحبت من و اون خانم که پرسیدم اصالتشون کجاست گفت تبریز یه خانم دیگه پرید وسط که چرا توهین میکنی و... منم برای اینکه بفهمونم بهش بابا من فقط اصالتشو پرسیدم و کجای جملم بود که تبریزین و گدا  وو...مجبور شدم هی جمله ی تبریزی رو بکار ببرم من حتی مطمعن باشمم یه شهری ادماش معروفن به یه خصلتی هیچوقت نمیگم اما این خانم اومده بالحن بد به زورمیزاره دهن من که توگفتی تبریزیا گدان و تو نفهمی و... منم جوابشو دادم که دیدم بازم نمیفهمه

اسی بیا ببند این تاپیکت رو تا هزاران نفر رو برباد ندادی.

شب نخوابیدی الان گرفتی خوابیدی.

بخاطر دوتا لیوان یکبار مصرف جنگ جمل راه افتاد. حالا کریستال بودن که جنگ جهانی میشد. 

همه قومیت ها لطفا متفرق بشید 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
از گدا بودنشون نبوده. احتمالا کس دیگه ای رو واسش درنظر داشتند و لج کردند و عروسی نگرفتند وگرنه مادرش ...

شوهره من دوبار ازدواج کرده فاصله دو ازدواجشم ۱۵ ساله سر هردو ازدواجشم کااااری براش نکردن   اگه کسیو میخواستن میگرفتن اصلا براشون مهم نیس کلا دختر پرستن خونواده ی شوهره من شوهرم اصلا راضی نیس ازشون فقط اونا نیستن که حتی عروس خاله ی شوهرمم میناله از کاراشون من کار به تبریزیا ندارم اما اینو به قطع میگم طایفه ی شوهره من گددددا تشریف دارن پول دارنا اما میمیرن خرج کنن

والا خانواده شوهرمم تبریزین تو مهمونیاشون ۳ نوع غذا میپزن سوپ و سالاد و اینام ک هیچی

تو تیپ و لباسم ک واقعا سرن منم تورکم اما برای یه شهر دیگ

ولی دوست داشتم تبریزی بودم چون خیلی باکلاسن 

اما بازم میگم خوب و بد همه جا هست مثلا انقد منو اذیت کردن ک نگممم😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست....
شوهره من دوبار ازدواج کرده فاصله دو ازدواجشم ۱۵ ساله سر هردو ازدواجشم کااااری براش نکردن   اگه ...

دقیقا خانواده شوهر منم دختر پرستن شوهرم ک تصادف کرد پول دیشو خرج کردن😐😐نگفتن برا پسرمون یکاری کنیم 

والا تو عروسیمونم ریز و درشت و شوهرم خرید کل پولای عروسی مونم برداشتن 

موافقم ولی واس مهمون کم نمیزارن من خودم هفنه ای دوبارم برم خونشون وعده غذایی غذای خوب میپزن 

@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار ۵  این کاربر ادب نداره و داره به همه ...

شما خودت خیلی باادبی وقتی حرفای دونفر رو متوجه نمیشی خودتو ننداز وسط به زور حرف بزاری دهنشون که گفتی تبریزیا اینن و اونن خداروشکر نینی یار فهم داره 

والا خانواده شوهرمم تبریزین تو مهمونیاشون ۳ نوع غذا میپزن سوپ و سالاد و اینام ک هیچی تو تیپ و لباسم ...

دوستان میشه نی نی یارو تگ کنین این وحشی  رو جمع کنن از سایت 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
خفه شو بابا حیوون شعور تورو از حرفات معلوم شد تو دقیقااا از اون بدبتتای نخورده ای که زورت گرفکه بسوو ...

وااا خانوما اروم باشین چتونه