2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
اگه همیشه اینطور نبوده  فقط اینسری شاید دلیلی داشتن  نباید خورده گرفت  حالا شاید ق ...

کسی فک‌نکنم اصن به اسی توجه کرده باشه که غذا خورده یانه

وقتی شعورشون نرسیده کولرو خاموش کنن بعد سفره بندازن و بچه رو مامور کردن صدبار سفره انداخته دیگه انتظار بهتر ازینا نداریم عقلشون کمه دیگه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

منم منظورم محیط سایت هست که هر کسی هر تاپیکی بزنه همه استارترو میشورن پهن میکنن میگن تو ایراد داری ...

خندم گرفت اینجوری گفتی

تاحالا بهش فک نکردم چرا خشونت و پرخاش میکنن

ولی هروقت ادم حال دلش بد باشه بنظرم اینطوری میشه 

دیدی حوصله نداری دلت نمیخواد حتی از تو کوچه هم صدابشنوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بیشتر سایت تنبلاس انگار همه فقط بهت توپیدن😂😂😂😂 من سفره و لیوان یکبار مصرف برای مهمون بالا ...

فک کنم کسی از ظرف استفاده نمیکنه همه با یبار مصرف زندگیو میچرخونن اونهمه جینی و آرکوپال کشک

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
منم همینطور  ولی نمیشه خب قضاوت کرد  من ۵۵۰تومن دادم سفره خریدم که جلو مهمان بندازم چقد ...

آخه چه قضاوتی اگه آب قطع باشه که آدم اصلا مهمونی نمیده یا هر دلیل دیگه ایی من بی احترامی میدونم

یعنی وقتی مهمون میاد خونم دوست دارم هرچی که خوبه رو استفاده کنم در کل برای مهمونم احترام قائلم 

حالا سفره یکبار مصرف یه چیزی اونم تازه من استفاده نمی کنم ولی دیگه بشقاب و قاشق وااااااای نمیتونم تصور کنم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
لیوان و سفره خیلی عادی شده و همه اینکارو میکنن چون لیوان شستنشون سخته سفره هم که توش خورشو غذا میریر ...

اتفاقا جاری من ۷یا۸سال پیش حدود۲۰تا مهمون خونش بودیم همع چیزای سفرش یه بار مصرف البته از اون خوباش و پذیراییشم عالی ،فقط برام تعجب برانگیز بود ولی بهم برنخورد،حتی قاشق چنکالم یه بار مصرف!نمیدونم چش بود آخه ماشین ظرفشوییم داشت!گاهی هرکسی اشتباهاتی تو زندگیش میکنه دیگه نباید سخت گرفت منکه بهم برنخورد

فک کنم کسی از ظرف استفاده نمیکنه همه با یبار مصرف زندگیو میچرخونن اونهمه جینی و آرکوپال کشک

ارررره

خیلی اخه از اسی شاکی ان

والا منم باشم در صورتی ناراحت نمیشم‌که مهمونا بالا ۵۰ نفر باشن

۸ نفر باشیم فقط این کار توی صحرا قفلش بازه

توی خونه آب زیر دستت ظرف پره کابینتا و....واقعا این حرکتا خیلی زشته

حالا لیوان و سفره چون همه گیر شده و اتفاقا خیلی هم توی سفره نما نما نمیکنن ایراد نداره ولی بشقاب قاشق خیلی بی حرمتیه

خانوما اگر اینکارو میکنین خیلی زشته خودتونو اصلاح کنین

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

همه روبریز توی یه قابلمه ابداغ بریز سرشون اخر بشورشون که تمیز شن رستوران میرید مگه قاشق میبری با خو ...

همون موقع بشوری زود تمیز میشه 

من رستوران نمیرم بخاطر همین چیزاش

تو عروسیام تا مجرد بود غذا نمیخوردم بعد متاهلی قاشق چنگال میبرم 

واای توی ی عروسی رفتن میز کناریم ترشی و سبزی خوردن با فلفل قلمی اورده بودن ب بقیه میزام میدادن 

خیلی باحال بود یهو یادم اومد

والا من دوسری چینی و آرکوپالم شکسته 

همشون ناقص 

لیوان ک چندین دست داشتم همش ناقص شده 

شوهر من از یبار مصرف بدش میاد 

میگه زشته 

اتفاقا جاری من ۷یا۸سال پیش حدود۲۰تا مهمون خونش بودیم همع چیزای سفرش یه بار مصرف البته از اون خوباش و ...

اره ولی زشته حقیقتا

منم باشم بهم برمیخوره هزارتا فکر میکنم

مثلا ما کثیفیم میخان ظرفامونو بندازن دور؟

یا برامون ارزش قایل نشدن از ظرف خوشگلاشون بیارن؟

یا چقد مهمون دم دستی بودیم که با این ظرف پلاستیکیا میخان پذیرایی کنن و...

ارررره خیلی اخه از اسی شاکی ان والا منم باشم در صورتی ناراحت نمیشم‌که مهمونا بالا ۵۰ نفر باشن ۸ ن ...

من هیچوقت هیچوقت واسه مهمون ننداختم فقط توی دوره کرونا یبار مهمون داشتم ۲۰نفر پاگشای خواهرم لیوان یبار مصرف سالاد آماده  گذاشتم تازه به مادرشوهرش برخورده بود به خواهرم تیکه انداخته بود  

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
منم منظورم محیط سایت هست که هر کسی هر تاپیکی بزنه همه استارترو میشورن پهن میکنن میگن تو ایراد داری ...

دقیقا درست گفتی حالا یکی تاپیک بزنه من جلو مهمون یبار مصرف گذاشتم همه میگن شعور نداری .آخه با قاشق یبار مصرف مگه میشه غذا خورد

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
همون موقع بشوری زود تمیز میشه  من رستوران نمیرم بخاطر همین چیزاش تو عروسیام تا مجرد بود غذا ن ...

چه مجهز بودن اونا😂😂😂