2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
عزیزم در کل اینجا تاپیک بزنید بگید میزبان جلوی مهمان گوشه خونش کارخرابی کرده و من ناراحت شدم عموما م ...

اوه چ مثالی😱😂

منظور من از سخت نگرفت اسی اینه مهم دورهم بودن و شاد بودن 

همین که چندساعت ادم بگه و بخنده یا بچه ها باهم بازی کنن ارزشمندهست ک چشم پوشی کنی از این چیزا

البته هرکسی ی فرهنگو رسومی داره باید ب هم احترام بزاریم

شاید اب ندارن 

والا ما که ۵۰۰ متری رودخونه چالوسیم 

اب از ساعت نه صبح تا سه ظهر نداریم 

فقط ساعت دوازده میاد اونم نبم ساعت فشار خیلی خیلی کم 

باورتون میشه هر شب تا ساعت دوشب بیدارم دارم تند تند میشورم جمع میکنم 

بعدم دیگه خوابم نمیبره 

اونم بنده خدا شاید اب ندارن یا قطع میشه مجبور بوده اینطور

الانم که بیشتر شهرا جیره بندی شده 

ماها که شهر نیستیم و کنار جاده ایم بیشترین ضرر رو میکنیم 

مناطق دور بیشتر قطع میشه دسترسی نداریم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو میگم این همه زحمت میکشم از صبح پخت و پز همه چیو برا مهمونی آماده میکنم بعد نمیام از ظرف یکبار مصرف استفاده کنم چون احساس میکنم زحمتم و هدر دادم اول به خودم احترام میزارم بعد به مهمانم واقعا هیچ قشنگی نداره تو طرف یکبار مصرف و به نطر منم بی احترامیه

منی که آمادگی مهمونی رو ندارم دعوت نمیکنم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
شاید من این مهمونی میرفتم خیلی بهم خوش میگذشت  چون بعد خوردن میرفتیم سر اصل مطلب  فیلمی ...

منم 

کلا عاشق دورهمی هستم دلم میخواد همیشه برم مهمونی و مهمونی بگیرم

موندم خودتون و ۷۰ نفر چطور لایکتون کردن اخه همشونو میشه کنار اومد بجز اون قاشق یکبار مصرفا ما توی ...

اگه همیشه اینطور نبوده 

فقط اینسری شاید دلیلی داشتن 

نباید خورده گرفت 

حالا شاید قطعی آب شاید وسواس  شاید سرویسش تک شده 

نمیگم خوب بوده 

ولی من خودم حتی اگه غذایی متنفر باشم تو مهمونی احترام میزارم میخورم

حتی شده خداشاهد مو بوده زدم کنار گوشه برنجم خوردم که کسی متوجه نشه

من تو چند مهمونی اخیر به دلیل تنبلی وصصصد البته شکستن اکثر لیوانام لیوان یه بار مصرف گذاشتم الان خیییلی شرمنده شدم البته که پیش کهمونا تنبلی رو بهانه کردم ،چه کنم روزی یه لیوان میشکونیم 😁

خدا شفات بده فقط 

اینجا بیشتر سایت تنبلاس انگار همه فقط بهت توپیدن😂😂😂😂

من سفره و لیوان یکبار مصرف برای مهمون بالا ۱۵ نفر استفاده میکنم فقطم لیوان وسفره چون واجبه

ولی بشقابو قاشق رو هرکی برا مهموناش استفاده میکنه براش متاسفم

توی عروسی با ۱۰۰۰ نفر مهمون هم بشقاب و قاشق میارن

بعد برا مهمونی ۸ نفره یکبار مثرف؟

بعد این همه خاطر خاه داره نمیدونستم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

موندم خودتون و ۷۰ نفر چطور لایکتون کردن اخه همشونو میشه کنار اومد بجز اون قاشق یکبار مصرفا ما توی ...

نظرت محترم 

وللللی بخدا قاشق شستن از دیگ امام حسینی برا من سختتره کوچولوهای چندش😒😂

اوه چ مثالی😱😂 منظور من از سخت نگرفت اسی اینه مهم دورهم بودن و شاد بودن  همین که چندساعت ادم ...

منم منظورم محیط سایت هست که هر کسی هر تاپیکی بزنه همه استارترو میشورن پهن میکنن میگن تو ایراد داری

مثل یکی که گفته به درک که نخوردی 

نمیدونم این حجم از خشونت های درونی از زندگی شخصی افراد میاد یا از تربیت خانوادگیشون

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
من تو چند مهمونی اخیر به دلیل تنبلی وصصصد البته شکستن اکثر لیوانام لیوان یه بار مصرف گذاشتم الان خیی ...

لیوان و سفره خیلی عادی شده و همه اینکارو میکنن چون لیوان شستنشون سخته سفره هم که توش خورشو غذا میریره بهتره یکبار مصرف باشه

ولی بشقابو قاشق اصن کرکو پرم ریخت

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من خودمو میگم این همه زحمت میکشم از صبح پخت و پز همه چیو برا مهمونی آماده میکنم بعد نمیام از ظرف یکب ...

منم همینطور 

ولی نمیشه خب قضاوت کرد 

من ۵۵۰تومن دادم سفره خریدم که جلو مهمان بندازم چقد ذوق داشتم😂😂

نظرت محترم  وللللی بخدا قاشق شستن از دیگ امام حسینی برا من سختتره کوچولوهای چندش😒😂

همه روبریز توی یه قابلمه ابداغ بریز سرشون اخر بشورشون که تمیز شن

رستوران میرید مگه قاشق میبری با خودت؟

اینم همونه تازه تمیز تره چون میدونی اعضای فامیل خودتن

خوشگلی مهمون دعوت کردن اینه ظرفای که دوس داری در بیاری و توشون غذا بریزی حال میده 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

چیز بزرگی نیست بزرگش نکن 

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙