2777
2789

رو دانلود کنم تو گوشیم

گوشیم آیفونه بله رو داشتم پاک کردم دیگه نمیشه میگه فقط از وب ایتا هم از وب میشه اما وب راحت نیستم  چون نمیشه وویس فرستاد

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اشتراک سبچه رو بخرید یه فروشگاه پولی ایرانی هست برای آیفون

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچ کسی بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم                                               کاربری هشتم🔫😑

ماله منم همینه یکماهه از هرچی اپله متنفرم .سیبچه یا سیب آدرس وصل کن ازاونجا میشه نصب کنی خودم هنوز. امتحان نکردم چون اشتراک می‌خواد.روبیکام وصل بود وب روبیکا از دیروز اونم ن پیام میاد ن پیام میفرسته نمیدونم چرا 

متاسفانه فقط با نسخه وب میشه

ولی اپلیکیشن بله را داشتم بخدا😭😭😭دیروزپاک کردم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
من بله دارم با اپ هست ایتا همون وب که اصلا به دزد نمیخوره سرعتش افتضاحه

چجوریه با آپ

آپ نه همون اپلیکیشن هست‌منظورمه چرا الان نباید بشه باژ؟

الان بله نرم افزارش تو گوشیته چجوری دان کردی بگو منم انجام بدم