2777
2789
عنوان

خانوما آرایشتونو با چی پاک میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست
ممنون نمیدونستم من با میسلار واتر پاک میکردم  ولی چه دردسریه ها

من وقتی اکستنشن مژه میزارم دیگه خط چشم و ریمل نمیزنم فقط زیر چشمم کانسیلر میزنم خیلی راحت ترم هم صبح وقتم واسه آرایش نمیره هم پاک کردنش خیلی راحته ولی خب مژه های خود آدمو میکنه

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میدونم دربارهی انواع میسلار واتر و... میگم ایشالا پولتون حروم نشه (خودم خسته شدم از این جمله ببخشید ) ولی عیب نداره به محبت های شما می ارزه 

اول خیلی سریع بگم بعضیا تونر و با میسلار اشتباه میگیرن یا مثلا با شوینده صورت فرقشو نمیدونن که میگم : اولا که میسلار واتر پاک کننده ارایش هست و تونر ph پوست و تنظیم میکنه فواید دیگه هم داره مثل کنترل چربی ولی کاربردش با میسلار فرق داره . حالا بعضیا میگن فرق میسلار با شوینده چیه که باید بگم میسلار نیاز به ابکشی نداره و آرایش و به خصوص خیلی خوب پاک میکنه و بعد اون شوینده میزنن مثلا که عمقی میشوره صورت رو. اگر ارایش میکنید و از میسلار استفاده نکنید ممکنه منافذ صورت بسته بشه به صورت کامل و باعث مشکلات پوستی بشه . و اینکه شوینده صورت بعضی وقتا نمیتونه به خوبی آرایش و پاک کنه 

حالا خود میسلار واتر ها دو نوع هستن 1 فاز و 2 فاز . یک فاز فقط با آب هست و قوی تر هست اما برای پوست ها حساس خوب نیست ولی 2 فاز هم فاز آب و داره هم روغن که مواد پایه روغن ( محصولات آرایشی ) با فاز روغنش خیلی خوب پاک میشه و دیگه فاز آبش مثل یک فاز قوی نیست و برای همین میشه برای دور چشم و لب ها هم استفاده کرد . اگر حساس نیست پوستتون 1 فاز و اگر هست 2 فاز استفاده کنید 

حالا کدوم مارک میسلار ها خوبه : به ترتیب اگر توان مالی دارد میسلار واتر برند آنوا ، بایودرما ، گارنیر و سیمپل 

محصولاتی که اسمشون روغن داره همون 2 فاز هستن . دوستانی که از کرم پودر های سنگین مخصوصا استفاده میکنید حتما میسلار خوب بگیرید 

میسلار های ایرانی هم معمولا پوست و خشک میکنن و خوب نیستن 

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم