2777
2789

بچه ها چن لحظه انگار همه برام نا آشنان حتی خودم. انگار از بدنم جدام و دارم زندگی رو از دید کس دیگه ای میبینم. 

اما همه رو میشناسم، با خودم تکرار میکنم که اون مادرم اون خواهرمه و.... 

اما انگار ارتباطی با خودم ندارم، مثل فراموشی لحظه ای اما همه رو میشناسم. 

نمیدونم ججوری توصیفش کنم. خواهش میکنم اگر کسی مثل منه بهم بگه.... حالم واقعا بده. 

اصلا برا کسی تعریف نکردم، حداقل اگه کسی اسم بیماری رو میدونه بهم بگه 

فکر میکنم باید از روانشناس کمک بگیری عزیزم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منگی لحظه ای بعد بیدار شدن از خواب

درسته؟

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ای وای شمااااهم

این چیزیه که از بچگی باهامه

شاید سالی ۵ شش بار این حالت بهم دست بده

خیلی میترسم تو اون لحظه

دلیلش چی میتونه باشه

خوشحال شدم یکی رومثل خودم پیداکردم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

انگار از سرمو پنبه پیچیدن، انگار مغز من نیست. 

یعنی مغزم کار میکنه، همه رو میشناسم اما خودم نیستم😭💔اما میدونم که خودمم 

یه حاله عجیب و بد... که حتما باید در شرایطش باشین تا درکم کنین، اگه کسی مثل منه اسم بیماری رو میشه بگه. 

یعنی خیلی زود زوال عقلی دچار میشم؟ 

انگار از سرمو پنبه پیچیدن، انگار مغز من نیست.  یعنی مغزم کار میکنه، همه رو میشناسم اما خودم نی ...

دقیقا متوجه میشم چی میگی

تو اون لحظه هی تو فکرم میگم من کیم واقعا من کیم این زندگی چیه انگار خودم نیستم توصیفش واقعا سخته

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃